Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Η λασπολογία και τα ψέματα μιάς ακόμη ανερχόμενης χριστιανικής Μ.Κ.Ο.

Ο Κ. Χαρδαβέλλας σε τηλεοπτικό τετ-α-τετ με τον πατέρα Ελπίδιο, της Ορθόδοξης Ιεραποστολικής Αδελφότητας, «Φώς Χριστού», η οποία είναι μία ακόμα χριστιανική Μ.Κ.Ο, που επικεντρώνει τη δράση της στην Αφρική και συγκεκριμένα στην Ουγκάντα.

Προχθές το βράδυ, στην τηλεοπτική εκπομπή της Τρίτης του Κώστα Χαρδαβέλλα ξεδιπλώθηκε για ακόμα μία φορά ένα κομματάκι απ΄ το μεγαλείο της παραφρονούσας και καταρρέουσας Ρωμιοσύνης.

Μέσα απ΄ την εκπομπή -τού συμπαθούς κατά τ΄ άλλα δημοσιογράφου- είδαμε παπάδες, μοναχούς, πολιτικούς, υπαλλήλους και διάφορους άλλους διαπλεκομένους, να τυλίγονται όλοι μαζί σ΄ ένα κουβάρι απατεωνιάς, σκανδάλων και παρανομιών.

Τα φτωχά και πεινασμένα αφρικανάκια στέκονται στην ουρά για να βαπτισθούν ως χριστιανοί με αντάλλαγμα ένα φιλανθρωπικό ξεροκόματο. Ως αντίβαρο της φιλανθρωπίας ακολουθεί  το πειραματικό εμβόλιο ή/και φάρμακο, αλλά και η προώθηση της «επιχείρησης ασθένειας»


   Η Εκκλησία μας, το μόνο που γνωρίζει καλά να κάνει μέχρι σήμερα είναι να αρπάζει, να χειραγωγεί και να διαχειρίζεται τον πλούτο των αφελών, να επιβάλλει θρασύτατα την ασιατικού τύπου εξουσία της (χειροφιλήματα, συσσώρευση πλούτου, ταχυδακτυλουργίες - θαύματα, χρυσοποίκιλτες στολές, παρεμβάσεις στο κράτος κ.ά.), να συσκοτίζει απ΄ την παιδική μας ηλικία τους πάντες μετατρέποντάς τους σε «ποίμνιον» δηλαδή πρόβατα, και να επιβουλεύεται την νοημοσύνη μας (για όσους ακόμα σκέπτονται).

     Κάνω πουθενά λάθος κύριε Χαρδαβέλλα μου; Σας προτρέπω να διαβάσετε τον «Ιουστινιάνειο Κώδικα» και τα διατάγματα των λοιπών Βυζαντινών αυτοκρατόρων (π.χ. τα «Bασιλικά» του Λέοντος του Σοφού, που περιέχουν την ανθελληνική νομοθεσία των τελευταίων αιώνων του Βυζαντίου - βλ. Η αληθινή “Iστορία” των Ελλήνων στο Βυζάντιο), τον Ρωμαίο ιστορικό Αιμιανό Μαρκελλίνο που περιγράφει τα βασανιστήρια και την γενοκτονία των Ελλήνων στην Σκυθόπολη, και τόσους άλλους. Μην παραλείψετε και τους χριστιανούς απολογητές Θεοδώρητο, Σωκράτη και Ζώσιμο, όπου περιγράφουν παρόμοια γεγονότα. Και να μην ξεχνάτε ποτέ, ότι η ιστορική αλήθεια είναι πακεταρισμένη και θαμμένη κάτω απ’ τα σχολικά βιβλία μας, παραποιημένη και αλλοιωμένη απ΄ το φρενοβλαβές Υπουργείο Παιδείας, διά βίου μάθησης και Θρησκευμάτων…

     Δεν είδατε κύριε Χαρδαβέλλα μου την ταινία «Agora» να πάρετε μία γεύση απ’ τα ανδραγαθήματα του Χριστιανισμού εκείνα τα πρώτα χρόνια της επιβολής του; Την θρησκεία της αγάπης;
 
*     *     *
     Ας έρθουμε όμως στο διά ταύτα. Παραθέτουμε αποσπάσματα μέσα απ΄ την ιστοσελίδα της Μ.Κ.Ο. «Φως Χριστού». Στις λίγες αυτές παραγράφους, που έχουμε επισημάνει, μπορούμε να δούμε κάποια στοιχεία απ΄ τη στυγνή πραγματικότητα της χριστιανικής αγυρτείας και όχι τα όσα ειπώθηκαν αφελέστατα στην εκπομπή απ΄ τους Ρωμιούς καλεσμένους και τους παπάδες.  

     - Ψέμα: «Πεθαίνουν καθημερινά από ελονοσία, γιατί δεν υπάρχει ένα χάπι να σωθούν».
 
     Αλήθεια: Οι Φαρμακευτικές Εταιρείες και οι διάφορες άλλες πολυεθνικές προωθούν τα φάρμακα και τα εμβόλια (συνήθως πρόκειται για ληγμένα ή για πειραματικά) και μαζί τους και την «επιχείρηση ασθένεια» (βλ. Φαρμακοβιομηχανίες: η παγκόσμια απειλή), αντί να αφήσουν ή και να βοηθήσουν πραγματικά τις χώρες της Αφρικής ν΄ αναπτυχθούν οικονομικά και πολιτιστικά. Μεσάζοντες σ΄ αυτό το έγκλημα είναι οι χριστιανικές ιεραποστολές και οι διάφορες Μ.Κ.Ο., όπως οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, οι Γιατροί του Κόσμου κ.ά.. (Βλ. Διεθνείς οργανώσεις-καρτέλ με πρόσχημα τη φιλανθρωπία).




    Γιατροί του Κόσμου και παπάδες: Δύο συνοδοιπόροι και συνεργάτες στην ανθρώπινη εκμετάλλευση. (Στις φωτογραφίες φαίνεται ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: Η κοινή «φιλανθρωπική» δράση της Εκκλησίας της Κύπρου με τους Γιατρούς του Κόσμου με θύματα τους ανυποψίαστους κατοίκους της Σρι Λάνκα.)


     - Ψέμα: «Αντιμετωπίζουν τον μεγάλο κίνδυνο των μάγων, που στις σκοτεινές νύχτες ψάχνουν να βρουν ορφανά παιδιά, για να τα θυσιάσουν στις μαγικές τελετουργίες τους».
 
     - Αλήθεια: Οι παπάδες σπέρνουν την παραπληροφόρηση και τον φόβο, κατηγορώντας τους λαούς της Αφρικής για ανθρωποθυσίες, με σκοπό να συγκεντρώσουν ποίμνιον. Το αντίτιμο, για να λάβουν τα παιδιά της Αφρικής τη βοήθεια είναι να βαπτιστούν και να γίνουν χριστιανοί. Όσοι δεν βαπτίζονται δεν μετέχουν σ΄ αυτήν. Αν η Ορθόδοξη Εκκλησία ήθελε να βοηθήσει πραγματικά φτωχούς ανά τον κόσμο ανθρώπους, θα έδινε την βοήθεια σε όλα τα παιδιά των αφρικανών, ακόμα και στους μή χριστιανούς, σ΄ αυτούς δηλαδή, που υβριστικά αποκαλεί «ειδωλολάτρες» και χωρίς κανένα αντίτιμο.

     - Ψέμα: «Ζουν κάτω από την σκληρή πραγματικότητα της ειδωλολατρικής θρησκείας τους, που τα κάνει να ζουν κάτω απ΄ τις πιο απίθανες συνθήκες διαβίωσης».
 
     - Αλήθεια: Για τους ιερείς του χριστιανισμού κάθε άλλη θρησκεία είναι ειδωλολατρική και δημιούργημα του Σατανά. Μόνο η δική τους (η πλέον ειδωλολατρική) είναι η αληθινή. Μάλιστα για τους δικούς μας ορθοδόξους και οι άλλες εκατοντάδες αιρέσεις του χριστιανισμού είναι επίσης σατανικές.

     - Ψέμα: «Να δημιουργήσουμε μία παγκόσμια αδελφότητα αγάπης και ευσπλαχνίας, που σκοπό έχει να χαρίσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα ορφανά και φτωχά παιδιά την χαρά και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο».
 
     - Αλήθεια: Ο σκοπός των ιεραποστολών είναι να δημιουργήσουν όσες πιο πολλές και πολυπληθείς χριστιανικές κοινότητες στην Αφρική γίνεται, για να προωθούν τα οικονομικά συμφέροντά τους και να παίρνουν συνεχώς νέους πομπώδεις τίτλους, αλλά και να προωθούν τα συμφέροντα των πολυεθνικών, διαιωνίζοντας έτσι την φτώχεια και την εξαθλίωση των αφρικανών.

     - Ψέμα: «Ούτε δυο χρόνια δεν πέρασαν από τότε, που με την βοήθεια του Θεού και την δική σας φιλεύσπλαχνη συνδρομή…»
 
     - Αλήθεια: Το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας ουσιαστικά δεν υφίσταται, αφού όλα τα λεφτά, που δίνει στους φτωχούς δεν είναι λεφτά απ΄ την αμύθητη περιουσία της, αλλά λεφτά από τις επιχορηγήσεις του κράτους (δηλαδή πάλι δικά μας) και του κόσμου, που η Εκκλησία απλά τα μαζεύει και τα διαχειρίζεται. Μάλιστα, αν κρίνουμε από τα τόσα σκάνδαλα, όπως το πρόσφατο με την κατάχρηση εκατομμυρίων ευρώ (ακόμα ψάχνουν πόσα) της Μ.Κ.Ο. «Αλληλεγγύη», αμφιβάλουμε άν δίνει στους φτωχούς έστω κι ένα μικρό κομμάτι, απ΄ όσα παίρνει απ΄ τις δωρεές και μαζεύει στο θησαυροφυλάκιό της.




Τα φτωχά και πεινασμένα αφρικανάκια στέκονται στην ουρά για να βαπτισθούν ως χριστιανοί με αντάλλαγμα ένα φιλανθρωπικό ξεροκόματο. Ως αντίβαρο της φιλανθρωπίας ακολουθεί  το πειραματικό εμβόλιο ή/και φάρμακο, αλλά και η προώθηση της «επιχείρησης ασθένειας».
 


     «Καταθέστε την αγάπη σας στους λογαριασμούς:
     ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 8076...
     ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 215-04-004...
     ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 256/4800...
     EUROBANK : 206/01011...».

     Άφθονη χριστιανική αγάπη μέσω καταθέσεων χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Εκκλησίας. Με κάποια απ΄ τα χρήματα και τις δωρεές του αφελούς κοσμάκη κάνουν τις  φιλανθρωπίες τους οι παπάδες… Τα υπόλοιπα πού πάνε άραγε; Αντί να βγαίνουν στις εκπομπές και να τιμώνται οι πραγματικοί δωρητές δηλαδή ο κόσμος και τα λεφτά τους να πηγαίνουν κατ΄ ευθείαν στους παθούντες, βγαίνουν οι μεσάζοντες παπάδες - νονοί για να τα διαχειριστούν. Εκτός απ΄ την εξαπάτηση του κοινού, οι παπάδες προσπαθούν να βελτιώσουν την εικόνα τους για τα ατελείωτα σκάνδαλα, που τους βαρύνουν και να καθαρίσουν το τόσο λερωμένο και άτιμο προσωπείο τους.


*    *     *

     Και να συμπληρώσουμε:

     «  H διαφορά ανθρωπισμού - φιλανθρωπίας:

     » Σύμφωνα με την έννοια του ανθρωπισμού -που μπορεί να γεννηθεί μόνον σε έλλογες, μακρυά από θρησκευτικές επιρροές κοινωνίες- κάθε άτομο απολαμβάνει συνθήκες ελευθερίας, ευνομίας, αξιοκρατίας, με παιδεία, αθλητισμό, κοινωνική πρόνοια κ.τ.λ..

     » Η φιλανθρωπία αναπτύσσεται κυρίως σε θεοκρατούμενες κοινωνίες, όπου κυριαρχεί η διαφθορά και η υπανάπτυξη (βλ. Χωρίς θεό). Αφού τα άτομα τέτοιων κοινωνιών αφεθούν να εξαθλιωθούν τελείως, τότε τους παρέχεται η φιλανθρωπία, ένα «ξεροκόμματο» δηλαδή, για το οποίο θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι και να εκλιπαρούν και για το επόμενο. Αυτό δημιουργεί αισθήματα ικανοποίησης στον φιλάνθρωπο, ο οποίος νοιώθει ευτυχής, που δεν είναι κι αυτός τόσο εξαθλιωμένος κι ευχαριστεί το θεό του.

     »  Με τη φιλανθρωπία  ενισχύεται η σχέση εξάρτησης εξαθλιωμένου ποιμνίου - πολιτικού ή/και θρησκευτικού εξουσιαστή. Αποτελεί ένα από τα χειρότερα συναισθήματα, που μπορεί να νοιώσει ο άνθρωπος, το οποίο βέβαια καλλιεργούν κι έχουν εκμεταλλευτεί δεόντως όλες οι  θρησκείες». (Απόσπασμα απ΄ το άρθρο της «Ελεύθερης Έρευνας»: Διεθνείς οργανώσεις-καρτέλ με πρόσχημα τη φιλανθρωπία).


                                                                          Κωνσταντίνος Παραβάτης

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.