Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Το Δολάριο, το Ευρώ, το Γιεν, είναι κλασικά χρηματιστηριακά προϊόντα, όπως το πετρέλαιο, ο χρυσός, οι μετοχές, τα ομόλογα κλπ.


ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΑΜΠΑΝΕΥΑΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

Για πολλά χρόνια, είχαμε μια σταθερή ανοδική πορεία του Ευρώ έναντι του Δολαρίου, την οποία διαχειρίζονται αυτοί που υποψιάζεστε.

Είχαμε στην αρχή να πουλιέται το Ευρώ 0,92 $ και φτάσαμε "αισίως" στη τιμή ισοτιμίας 1€=1,50$.

Το "ΣΠΡΕΝΤ" -spread- (Απόσταση ή Διαφορά, για να μαθαίνουν όσοι δεν ξέρουν ορολογία) μεταξύ των δύο βασικών διεθνών νομισμάτων, είναι τεράστιο.

Και εδώ, στα λεγόμενα "χαμηλά", κάποιοι πήγαν στο Χονγκ-Κόνγκ, τα βρήκαν με τους ψευτοκομμουνιστές Κινέζους και άρχισαν να μαζεύουν Αμερικάνικα δολάρια χωρίς βιασύνες και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Είναι τα 3 τρανταχτά ονόματα Αμερικάνικων χρηματοοικονομικών κολοσσών, που ακούμε συχνότατα τους 6 τελευταίους μήνες.

Είναι γελοίοι οι ισχυρισμοί, που μας λένε πως τάχα τες, στον ίδιο ενιαίο οικονομικό χώρο, με το ίδιο νόμισμα, θα προκληθεί οικονομικός σάλος και θα γριπώσει η Ευρώπη όλη εξ αιτίας των Ελληνικών Ομολόγων....
 Η συνέχεια ΕΔΩ
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.