Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Η Μπιρμπίλη προσκύνησε την Παναγιωταρέα. Αντε και στου Παπαδόπουλου...

kourdistoportocali 

Τι να πεις!

Μπορεί να είναι η στέρηση που προκαλεί μια πιο εναλλακτική στάση ζωής-οπως οι αθλητές που πλακώνονται στα γλυκά μετά το τέλος του αγώνα.

Μπορεί να είναι ο καταπιεσμένος ναρκισσισμός των "προοδευτικών" ανθρώπων που κάποια στιγμή σκάει κι απογειώνεται, παύει να ελέγχεται.

Μπορεί να είναι το προσωπείο που όταν καβαλάς την εξουσία, σου είναι πλέον αχρείαστο.

Οτι κι αν είναι αυτό που οδήγησε την κα Τίνα Μπιρμπίλη, στην εκπομπή της καθηγήτριας Αννας Παναγιωταρέα, εναπόκειται σε ψυχαναλυτή ο εντοπισμός του. Να περιμένουμε να τη δούμε και στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου να τσιφτετελίζεται; Γιατί όχι; Οταν αρχίσει ο κατήφορος, δεν έχει σταματημό.

Το επόμενο βήμα της κας Μπιρμπίλη, θα είναι να κόβει εισιτήρια στους σταθμούς της Αττικής Οδού η να χορεύει καρσιλαμά με τον Κούτρα;

Μπορεί ακόμη να την καλέσουν σε δείπνο οι εργοστασιάρχες που μολύνουν τον Αισωπό, η τα λαμόγια οι οικοπεδούχοι που καίνε τα δάση κι εκείνη να πει ναι.
Επειδή τα "οχι" χαρακτηρίζουν τη ζωή μας, διαπιστώνουμε με λύπη οτι η κα Μπιρμπίλη, όλο και πιο λίγα "οχι", λέει τελευταία.
Κρίμα...

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.