Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Σε ρατσιστικό παραλήρημα βρίσκεται ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος

Σε ρατσιστικό παραλήρημα βρίσκεται ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος. Αυτά που γράφει στο blog του δύσκολα μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι προέρχονται από χέρι ιερωμένου. Εκτός και αν αυτός είναι ο Αμβρόσιος, προσθέτουμε! "Το ελληνικό αίμα μολύνθηκε", λέει. "Ανακατεύτηκε με το πακιστανικό, το ιρακινό, το αφγανικό, το αλβανικό και ποιός ξέρει ποιό άλλο". Είμαστε η Αρεία φυλή, λοιπόν, κατά τον μητροπολίτη, και οι άλλοι -τα μιάσματα- που μας μολύνουν! Το νέο "κατόρθωμα" του άλλοτε χωροφύλακα δημοσιοιποιείται με αφορμή το
νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό, το οποίο χαρακτηρίζει "εθνοκτόνο"!

Σχετικό:
Veto300: «Σε ρατσιστικό παραλήρημα βρίσκεται ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος»
Προς: Ιστολόγιο «Χαίρετε»

Σε ρατσιστικό παραλήρημα βρίσκεται ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος. Αυτά που γράφει στο blog του δύσκολα μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι προέρχονται από χέρι ιερωμένου. Εκτός και αν αυτός είναι ο Αμβρόσιος, προσθέτουμε!

«Το ελληνικό αίμα μολύνθηκε», λέει. «Ανακατεύτηκε με το πακιστανικό, το ιρακινό, το αφγανικό, το αλβανικό και ποιός ξέρει ποιό άλλο».

Είμαστε η Αρεία φυλή, λοιπόν, κατά τον μητροπολίτη, και οι άλλοι -τα μιάσματα- που μας μολύνουν! Το νέο «κατόρθωμα» του άλλοτε χωροφύλακα δημοσιοποιείται με αφορμή το νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό, το οποίο χαρακτηρίζει «εθνοκτόνο»!
 
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.