Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Συνεχίζουν να προκαλούν, στα μπλόκα, το δημόσιο αίσθημα, τα "χαϊδεμένα παιδιά" του πλούσιου κάμπου.


Κρίσιμες συναντήσεις (ana-mpa)
 
Αμετακίνητοι στις θέσεις τους αποφάσισαν να παραμείνουν εκπρόσωποι των αγροτών δώδεκα μπλόκων από τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, οι οποίοι συναντήθηκαν χθες στον Τύρναβο Λάρισας.

Μετά από πολύωρη σύσκεψη και αφού εκτίμησαν τη μέχρι τώρα πορεία του αγώνα, οι αγρότες αποφάσισαν να συνεχίσουν και προέβησαν σε μια λακωνική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της οποίας αναφέρουν ότι, θα παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να αλλάξει η αδιάλλακτη στάση της κυβέρνησης.

    Η απόφαση του συντονιστικού οργάνου θα μεταφερθεί από τους εκπροσώπους τους στα κατά τόπους μπλόκα, όπου και θα αποφασισθεί εάν η κινητοποίηση θα συνεχιστεί με αποκλεισμούς και σε ποιο βαθμό.

    Ανοιχτός παραμένει ο συνοριακός σταθμός του Προμαχώνα από το μπλόκο των αγροτών. Τα τρακτέρ συνεχίζουν να μένουν παραταγμένα στα ελληνικά σύνορα, ενώ κρίσιμη είναι η σημερινή συνάντηση τους...
που θα πραγματοποιηθεί στο μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα.

    Σύμφωνα με το μέλος της συντονιστικής επιτροπής των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων Σερρών Γιώργο Κασάπογλου, εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων που παραμένουν στα μπλόκα, θα βρεθούν στη Νίκαια και από εκεί θα επιδιώξουν να συναντήσουν την Τρίτη την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή.

    Τα τρακτέρ των αγροτών παραμένουν συγκεντρωμένα στο οδικό δίκτυο περιφερειακά της Θεσσαλονίκης.
Τόσο στα «Πράσινα Φανάρια», στον κόμβο της Χαλκηδόνας, αλλά και στα διόδια των Μαλγάρων, η πρόσβαση των οχημάτων γινόταν ομαλά όλη τη νύχτα.

    Οι αγρότες του νομού Σερρών παρέμειναν στη διάρκεια της νύχτας, στην οδική πρόσβαση προς το τελωνείο του Προμαχώνα, εμποδίζοντας τη διέλευση των φορτηγών.

    Αποκλεισμένοι από τους αγρότες, είναι οι οδικοί κόμβοι της Νίκαιας και των Μικροθηβών στη Θεσσαλία.

    Τα τρακτέρ των αγροτών παραμένουν συγκεντρωμένα στην Τρίγλια, στις Καλύβες, στην Ορμύλια, αλλά και στη Γαλάτιστα στο νομό της Χαλκιδικής.

    Ανοιχτός στη διάρκεια της νύχτας ήταν ο δρόμος προς το συνοριακό σταθμό της Δοϊράνης, στο νομό Κιλκίς.

    Οι αγρότες έχουν συγκεντρώσει τρακτέρ στο 23ο χλμ του δρόμου Κοζάνης-Λάρισας, αλλά και στο 40ο χλμ. του δρόμου Φλώρινας-Κοζάνης.

    Στο νομό των Γρεβενών, 40 τρακτέρ παραμένουν στον κόμβο της Εγνατίας, ενώ οι αγρότες διατηρούν μικρό αριθμό από τρακτέρ, τα οποία παραμένουν συγκεντρωμένα και στη γέφυρα των Σερβίων, στην Κοζάνη, χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.