Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ για ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ στο ΠΡΟΒΛΗΜΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ


Μεγένθυση

Γράφει ο Ελευθέριος Βερυβάκης
π. Υπουργός – Βουλευτής   
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ «ΤΟΥΝΕΛ» ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΟΛΩΝ ΞΕΚΙΝΑ

…. Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Στο «12 παρά ‘1» των αποφάσεων που θα πάρει το Ecofin στις Βρυξέλλες για τα Προγράμματα (Plan A – Plan B), που υιοθετεί η Ελλάδα για έξοδο από την Κρίση, η Ελληνική Βουλή σε Συνεδρίαση με «ιδιαίτερο χρώμα», έδωσε πρώτη τη θέση της – απαραίτητη για τέτοιου είδους θέμα – για λογαριασμό της Ελλάδας και όχι μόνο εντός της Χώρας, αλλά και εκτός αυτής.

Ο Πρωθυπουργός – που κατά τρόπο εντυπωσιακό αφού για πρώτη φορά το πράττει – θυμήθηκε ξαφνικά το «ΕΘΝΟΣ», τον «ΛΑΟ», τον «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ», για να
απευθυνθεί προς τους λοιπούς Πολιτικούς Αρχηγούς και τη Βουλή και να ζητήσει θυσίες για το ξεπέρασμα της μεγάλης Δημοσιονομικής Κρίσης.
Εξάλλου ενδεχόμενο Διάγγελμά του προς το Λαό θα το υπογραμμίσει σύντομα.
Οι απαντήσεις των λοιπών Αρχηγών δεν ήταν απαραίτητα και για όλα συναινετικές, όμως ήταν από όλους με γνώση και κατανόηση για την κατάσταση «Εκτάκτου Ανάγκης», που εκ των πραγμάτων διανύει η Χώρα.
Για αυτό εξάλλου κανένας από τους Αρχηγούς δεν αρνήθηκε τη συνάντηση μαζί του.
Δεν πρέπει να λησμονιέται ότι σε λιγότερο από 24 ώρες θα έχουμε στις Βρυξέλλες τη Συνεδρίαση του Ecofin με την Ελληνική περίπτωση στο «τραπέζι» και με την Ελληνική Οικονομία στο «σκοπευτικό» της Διεθνούς Κερδοσκοπίας.
Όμως επίσης κανένας δεν πρέπει να λησμονήσει και να διαγράψει το βασικό μήνυμα που ήδη έχει αποστείλει η Ευρώπη και στο «12 παρά ‘1» ο Αλμούνια για λογαριασμό της Euroland και της Ε.Ε. διατύπωσε εκ νέου «η Ευρώπη στηρίζει την Ελληνική προσπάθεια υπό όρους». Όμως για την προσπάθεια εξόδου από την Κρίση πληρώνουν οι Έλληνες.
‘Ετσι η Ευρώπη θέλει δεσμεύσεις και για το Plan A’ και για το Plan B’ και για ότι άλλο συμπληρωματικό θα ήταν αναγκαίο και θα προέκυπτε.
Το συμπέρασμα είναι ότι από τώρα και μετά θα βρεθούμε στο «Τούνελ», στο οποίο μπαίνουμε, χωρίς να γνωρίζουμε πότε και πως θα βγούμε από κει!!!!!!!


Μετά από τα πιο πάνω οι «θυσίες» που μέχρι σήμερα οι Έλληνες άκουγαν ότι θα ζητηθούν από αυτούς, μέσα από τα λόγια των Ηγεσιών τους, θα ζητηθούν με «έργα από μέρους τους» μέχρι την έξοδο από το «Τούνελ» που μπαίνουμε και για την οποία κανείς δεν έχει αυτή τη στιγμή γνώση και επίγνωση!!!
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.