Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Δελτίο τύπου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ σχετικά με την επίσκεψη του Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στο ΤΕΙ Λαμίας.


Την Τετάρτη 17/02/2010, αντιπροσωπεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Γραμματέα της, Κώστα Πανταζή, επισκέφτηκε το ΤΕΙ Λαμίας. 

Η παρουσία  αυτή στο ΤΕΙ Λαμίας σχετίζεται με τις συνεχιζόμενες, για έβδομη φορά τους τελευταίους τρεις μήνες, επιθέσεις που δέχεται η συνδικαλιστική παράταξη της ΠΑΣΠ, μέσα στον χώρο του ΤΕΙ, από την συνδικαλιστική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, την ΔΑΠ – ΝΔΦΚ.

Αξίζει  να σημειωθεί ότι τα μέλη της ΔΑΠ αυθαίρετα και χωρίς καμία νομιμοποίηση από τον Φοιτητικό Σύλλογο έχουν κάνει κατάληψη του ιδρύματος και δεν επέτρεψαν την είσοδο της αντιπροσωπείας και του Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στο χώρο του ΤΕΙ.

Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, σε δήλωση του προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, κατήγγειλε τόσο τις φασιστικές λογικές, όσο και τις πρακτικές που ακολουθεί η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στο ΤΕΙ Λαμίας, που θυμίζουν αλήστου μνήμης εποχές. 

Κάλεσε τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση του Ιδρύματος να καταδικάσουν τα βίαια επεισόδια, τα οποία έχουν παρατηρηθεί κατ’ εξακολούθηση, και να κάνουν ότι είναι δυνατόν προκειμένου να μην επαναληφθούν στο μέλλον.
«Είναι  προφανές ότι στοιχείο της δημοκρατίας, της παρουσίας και της συμμετοχής είναι ο σεβασμός της διαφορετικής φωνής και ο πλουραλισμός των πολιτικών και φοιτητικών παρατάξεων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια δόθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας από τον Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Οργάνωσης τις Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και τους εκπροσώπους της ΠΑΣΠ του ΤΕΙ Λαμίας.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.