Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Η Ευρώπη είναι εδώ στα δύσκολα.

Η πλήρης στήριξη που παρέσχε η Ευρωπαϊκή Ένωση -μετά από απαίτηση του περίφημου γαλλογερμανικού άξονα και προσωπικά των Μέρκελ- Σαρκοζί- αποδεικνύει ότι το φυσικό περιβάλλον της δημοκρατικής Ελλάδας είναι η ανεπτυγμένη Ευρώπη, η οποία με ξεκάθαρο τρόπο στηρίζει την επιχείρηση εξυγίανσης της οικονομίας μας.

Το “βέτο” των Μέρκελ- Σαρκοζί υπέρ της Ελλάδας ξεκαθάρισε το τοπίο και έβαλε τη χώρα μας σε ένα ασφαλές περιβάλλον προκειμένου να επιχειρήσει την πραγματική οικονομική της ανάπτυξη.

Αυτή η στήριξη, βέβαια, δεν έγινε χωρίς προϋποθέσεις, όπως γινόταν στο παρελθόν. Kαι η Ευρώπη μαθαίνει από τα λάθη της. Ζήτησε και πήρε εγγυήσεις -ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ- από τον πρωθυπουργό για πλήρη εφαρμογή
του προγράμματος Σταθερότητας και ανάπτυξης. Μάλιστα ορθώς ο κ. Παπανδρέου δεσμεύτηκε για νέα μέτρα, αν επαναλάβουμε τα “κόλπα” του παρελθόντος με χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων.

Η Ευρώπη αποδεικνύει με έργα, όχι με λόγια, ότι είναι δίπλα μας στην πανεθνική προσπάθεια εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας. Όσοι την αρνούνται, παλεύουν με νύχια και με δόντια για να μείνει η Ελλάδα, απλώς ψωροκώσταινα…
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.