Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΤΑΤΟΥΛΗΣ: ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ "ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ"...‏

Αγριο δούλεμα ρίχνει ο Τατούλης στον Σαμαρά για το γεγονός ότι χαρακτήρισε "επαναστατική" την ιδέα να δημιουργηθεί "υπουργείο οικογένειας" - ιδέα που διατυπώθηκε από τις γυναίκες της ΝΔ υπό την Παπακώστα!

Ουσιαστικά, τον αποκαλεί "μαυρογυαλούρο", παίζοντας με τις λέξεις.
Παλιά τάζανε γιοφύρια, τώρα θα τάζουν και παιδιά, γράφει στο blog του, με χιούμορ που "δαγκώνει"! Και εδώ που τα λέμε, άδικο έχει;

Λύθηκαν τα προβλήματα και το μόνο που απέμεινε είναι το "υπουργείο οικογένειας"; Γράφει, λοιπόν: ... 

"Αλλού πρέπει ο Σαμαράς να εφαρμόσει τις αρχές της αξιοπρέπειας και της αξιοκρατίας. Ξεκινώντας από τη ΝΔ και σταματώντας, επιτέλους, αυτό το παραμύθι του καλού καγαθού Καραμανλή, που άρχισαν εκ νέου να μας πλάθουν. Η οικονομική τραγωδία, στην οποία βούλιαξαν τη χώρα, δεν αφήνει κανένα περιθώριο σε κανέναν μαυρογυαλούρο να τάζει γιοφύρια. Αν αρχίσουν να τάζουν ακόμη και παιδιά….
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.