Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Τσικνοπέμπτη για... βουλη-μικούς

Να πάρει η οργή… Πότε τελείωσαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, πότε είπαμε «από Δευτέρα δίαιτα» και πότε ήρθε η τσικνοπέμπτη χωρίς να χάσουμε δράμι… χαμπάρι δεν πήρα.
Δε θέλω να κάνω άλλες αρνητικές σκέψεις, γιατί απόψε προβλέπεται «η χαρά της χοληστερίνης» και θα απολαύσω την "κολασμένη" περίσταση χωρίς τύψεις. Ρε το τι παϊδάκια, πανσέτες και σουβλάκια έχω να τσακίσω, με τη συνοδεία του αγαπημένου μου συνδυασμού (ημίγλυκο – μπρούσκο)… δε λέγεται.
Αν αύριο λείψω, να ξέρετε πως κάποια νοσοκόμα θα γλυκοκοιτάζω, την ώρα που προσπαθεί να μου καρφώσει τον ορό καφεΐνης.
ΥΓ. Θέλω να τονίσω για ακόμη μία φορά πως ο διαγωνισμός ομορφιάς των βουλευτίνων μας, στέφθηκε με απόλυτη (τεράστια) επιτυχία. Ένα μεγάααααααααλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους σας για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή. Μάκια!








========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.