Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Γυρίζουμε σελίδα: Liantinis.org

freefotos.gr
Διέγραψαν το domain liantinis.gr  (24GR)

Εκτός από την Ελλάδα εκτιμούμε πως μόνο στην Ουγκάντα η αντιστοιχη Η ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) θα μπορουσε να κάνει κάτι αντίστοιχο!!! Μετά από αίτηση της συζύγου, απεφάνθη, ότι το Liantinis είναι κατά κάποιον τρόπο "trademark" δικό της (της συζύγου) και κατάφερε τελικά να το κλειδώσει...Η θεολόγος χήρα επικαλέστηκε μέσα στη συστηματική της μανία των τελευταίων ετών λόγους κακοπιστίας, προς τους
διαχειριστές επειδή απλά φερόνταν εναντίον στις ενέργειές της που ευτελίζουν το έργο του Λιαντίνη μετά θάνατον (εμφάνιση σε φυλλάδες τύπου Espresso, συνεντεύξεις στο Χίο, στο Ciao, τριπλασιασμό της τιμής των βιβλίων του Λιαντίνη, προσπάθεια να βαφτίσει τον Λιαντίνη ορθόδοξο θρήσκο κλπ). Έτσι λοιπόν πάπαλα.


Σχόλιο: ... Εμ όχι Βέβαια, σύμφωνα με ανακοίνωση στα μέλη:
 








Αγαπητά μέλη, το:
Liantinis.org είναι το νέο μας επίσημο όνομά μας. Ενημερώστε τους φίλους σας και τη σελίδα των αγαπημένων σας. 


Κάντε το γνωστό για να βοηθήσουμε όλοι να φτάσει η φωνή του αγαπημένου μας δασκάλου στα πέρατα της γης.

Σας ευχαριστούμε
www.liantinis.org



========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.