Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Το λένε και οι εταιρίες "δημοσκοπήσεων"! Τα μέτρα λιτότητας αποτελούν το όνειρο του κάθε πολίτη! Το ΠΑΣΟΚ 47,5%... θα ξεπεράσει το ιστορικό ποσοστό του 1981...

17% μπροστά το ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ...
 
Τι αποκαλύπτει νέο γκάλοπ της Public Issue Τρίτος στην "καταλληλότητα" για την πρωθυπουργία ο Αντ. Σαμαράς!

Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 47,5% έναντι 30,5% της ΝΔ καταγράφει το βαρόμετρο του Μαρτίου της Public Issue, για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 7,5%, ο ΛΑΟΣ με 6% και ο ΣΥΡΙΖΑ με 5%.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός είναι, σύμφωνα με την έρευνα, ο Γιώργος Παπανδρέου με ποσοστό 49% και ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 19%, ενώ το 22% απαντά «κανένας από τους δύο».

* Προσοχή στις σαμπάνιες συντρόφια... σοβαρότητα και ψυχραιμία στις λαϊκές κινητοποιήσεις που απαιτούν εδώ και τώρα νέες αυξήσεις τιμών και μειώσεις μισθών.... για την πατρίδα και την αγορά! (σίβυλλα)

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.