Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Παλιά καλή τέχνη...

Ο Β. Αντώναρος "κάρφωσε" το μυστικό ραντεβού...
...του Καραμανλή με την Ντόρα. Γιατί το έκανε ο τέως πρωθυπουργός και γιατί ενοχλήθηκε η Μπακογιάννη.
Από την Ιωάννα Λορένη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Εχει πολύ παρασκήνιο το θέμα της μυστικής συνάντησης Καραμανλή - Μπακογιάννη που πρώτο αποκάλυψε το Press-gr (διαβάστε εδώ) , πριν η είδηση δημοσιευθεί σε κυριακάτικες εφημερίδες.
Αυτός που έκανε, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μου, την αρχική "διαρροή" σε δημοσιογράφο εφημερίδας, για τη συνάντηση (η οποία έγινε την περασμένη Δευτέρα), ήταν ο Βαγγέλης Αντώναρος, που είναι πλέον καθημερινός (και από τους λίγους που του έχουν απομείνει...) συνομιλητές του Κ. Καραμανλή. Σε συνεννόηση ασφαλώς μαζί του. Κι αυτό επιβεβαιώνει ότι ο τέως πρωθυπουργός ήθελε να στείλει "μήνυμα" στον Αντ. Σαμαρά. Ο πρόεδρος της ΝΔ όμως αντεπιτέθηκε και δήλωσε, δύο μέρες μετά (την Τετάρτη), ότι "δεν θα απολογείται πλέον για κανένα".
Οι ίδιες πληροφορίες μου λένε ότι η πλευρά Μπακογιάννη ενοχλήθηκε όταν έμαθε για τη "διαρροή" Αντώναρου. Ηθελε η συνάντησή της με τον Κ. Καραμανλή να μην πάρει δημοσιότητα για να μη φανεί ότι ταυτίζεται μαζί του ύστερα από όσα έγιναν. Εχοντας πάντως μαθευτεί πια το γεγονός, άριχε να το επιβεβαιώνει και η ίδια. Οπότε ήταν θέμα χρόνου η δημοσιοποίησή του - και ποιος θα το μάθαινε πρώτος; Το Press-gr...

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.