Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Δίνουν άρτο και θεάματα στον λαό για να τον αποπροσανατολίσουν

Αφυπνισθείτε Έλληνες!
Πάντα όταν ο κυβερνήτης ενός τόπου ήθελε να περάσει την θέληση του σε ζητήματα στα οποία θα υπήρχε αντίδραση υπό φυσιολογικές συνθήκες από τον λαό, έβρισκε τον τρόπο να τον αποπροσανατολίσει. Το ίδιο έκανε άλλωστε και η Χούντα του Παπαδόπουλου…. το ίδιο γίνεται και επί Παπανδρέου…!

Ζυμώσεις επί των Εθνικών θεμάτων, αποφάσεις επί των οικονομικών και εσωτερικών ζητημάτων, απόδοση ιθαγένειας σε (λαθρο) μετανάστες, απώλεια της εθνικής κυριαρχίας…. και μια σειρά άλλων ζητημάτων θα έπρεπε υπό φυσιολογικές συνθήκες να μας έχουν βγάλει όλους στους δρόμους! Θα έπρεπε όλοι οι Έλληνες να έχουν ξεσηκωθεί και να έχουν ανατρέψει αυτή την εθνοκτόνο πολιτική. Δυστυχώς όμως όλα αυτά υπό φυσιολογικές συνθήκες, χωρίς να έχει παρασυρθεί ο ευκολόπιστος Έλληνας από το «τυράκι»…! Άρτος και θεάματα λοιπόν….!

Με πρόσφατο παράδειγμα την γνωστή σε όλους τσόντα…!Την ημέρα που ανακοινώθηκαν τα πιο σκληρά οικονομικά μέτρα που έχουμε δει, οι Έλληνες αντι να βγουν στους δρόμους και να επαναστατήσουν, βγήκαν μια βόλτα μέχρι τα περίπτερα για να αγοράσουν το DVD…! 3000 βγήκαν στον δρόμο να διαδηλώσουν…150.000 Έλληνες πήγαν στο περίπτερο για να πάρουν την τσόντα. Θα μου πείτε…. είναι δυνατόν η Τζούλια να έχει εμπλοκή σε πολιτικά παιχνδία…;!  

Σαφέστατα και όχι είναι η απάντηση. Θα δούμε όμως πως θα αντιμετωπιστεί τελικώς η εταιρεία που έβγαλε την ταινία πορνό. Τι θα πάθει τελικά…; 

Υπάρχει όμως και άλλο παράδειγμα, ακόμα μεγαλύτερης ισχύος και επιρροής στους Έλληνες. Νομίζετε ότι είναι τυχαίο που φέτος στο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γίνεται τόσο μεγάλη μάχη από 3 ομάδες για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος; 

Ο ΠΑΟΚ προστέθηκε στους 2 αιώνιους και το Πρωτάθλημα… «πήρε φωτιά». 
Μαζί με αυτό και τα μυαλά των φιλάθλων της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος, που πλέον δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο… παρά μόνον ο ΠΑΟΚ…! 

Ταυτόχρονα με τους 2 αιώνιους φυσικά όλη η Αθήνα και ο Πειραιάς κινούνται σε αντίστοιχους ρυθμούς! Ποιος να ασχοληθεί τώρα με πράγματα ασήμαντα όπως τα Εθνικά ζητήματα, το νομοσχέδιο για την απόδοση ιθαγένειας και ψήφου σε αλλοδαπούς, για τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα και εν τέλει για την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας…; Όλο το νόημα είναι ….η μπάλα!!  
Έλληνες αφυπνισθείτε όσο υπάρχει ακόμα καιρός. Δεν είναι νωρίς αλλά και ούτε αργά! Ξεσηκωθείτε! Μην πέφτετε πάνω στην φάκα! Αυτά ήταν μόνο 2 παραδείγματα του αποπροσανατολισμού του λαού από τα σοβαρά ζητήματα που θα έπρεπε να τον απασχολούν αυτή την στιγμή. Θα μπορούσα να γράφω για ώρες….! Βγείτε στους δρόμους και ανατρέψτε την ανθελληνική και συνάμα σκληρή πολιτική εναντίον μας. Βγείτε στους δρόμους για να σωθεί το έθνος μας!

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.