Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Καταγγελία της δαπ-ΝΔφκ για τον εκπρόσωπο σπουδαστών στο Συμβούλιο ΤΕΙ για τη μη προώθηση των σπουδαστικών ζητημάτων!!

Καταγγελία της δαπ-ΝΔφκ για τον εκπρόσωπο σπουδαστών στο Συμβούλιο ΤΕΙ για τη μη προώθηση των σπουδαστικών ζητημάτων!! 
Η γελοιότητα των  γαλάζιων παιδιών πιστεύαμε πως θα είχε όριο αλλά τελικά όσο ζεσταίνει ο καιρός  μας διαψεύδετε...

ΠΡΩΤΟΝ: Το ζήτημα της διανομής βιβλίων είναι ένα θέμα το οποίο έχει λυθεί εδώ και καιρό και τα βιβλία όλων των τμημάτων διανέμονται από τη βιβλιοθήκη του ΤΕΙ!! Με εξαίρεση μερικά βιβλία του τμήματος Διοίκησης  Επιχειρήσεων όπου σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο κ. Θερίου Νικόλαο αυτό γίνεται μετά από λάθος συγκεκριμένου εκδοτικού οίκου. Θα σταματήσει να γίνεται από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος!!
Να θυμίσουμε στα «παιδιά της δαπ-ΝΔφκ» ότι η διανομή βιβλίων και συγγραμμάτων από βιβλιοπωλεία είναι διάταξη του νόμου-πλαισίου της κ. Γιαννάκου που με τόσο πάθος υποστήριζαν αυτά τα παιδιά που μας έκαναν την (Α)τιμή να  καταγγείλουν τον εκπρόσωπο σπουδαστών στο Συμβούλιο ΤΕΙ που μετά από πολλά χρόνια είναι και μέλος της ΠΑΣΠ!!
'
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: 
Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που ο εκπρόσωπος σπουδαστών όχι μόνο προωθεί σπουδαστικά ζητήματα στο Συμβούλιο ΤΕΙ αλλά μάλιστα για την καλύτερη ενημέρωση όλων των παρατάξεων καταθέτει πρακτικά του Συμβουλίου ΤΕΙ στα Διοικητικά Συμβούλια ΣΤΕΦ και ΣΔΟ.
'
ΤΡΙΤΟΝ:   Να θυμίσουμε επίσης στην παράταξη της δαπ-ΝΔφκ ότι μετά από πρωτοβουλία της ΠΑΣΠ επισκέφτηκε το ΤΕΙ Καβάλας ο βουλευτής του νομού κ. Παπουτσής Δημήτρης ο οποίος μάλιστα «μεσολάβησε» για τη συνάντηση της Διοίκησης του ΤΕΙ με τον Υφυπουργό Παιδείας για ζητήματα που αφορούν αποκλειστικά το ΤΕΙ Καβάλας!
Στη συνάντηση συμμετείχε ο εκπρόσωπος των σπουδαστών πιέζοντας για ζητήματα όπως η μεταφορά των σπουδαστών και η ανέγερση νέων φοιτητικών εστιών!!
'
Αυτά τα ζητήματα δεν αφορούν μόνο την ΠΑΣΠ αλλά όλους τους φοιτητές του ΤΕΙ Καβάλας! 
'
Για θυμίστε μας πόσο αχρωμάτιστα προωθούσε η δαπ-ΝΔφκ τα ζητήματα όλων των φοιτητών...
ΥΓ:  Επιτέλους «αχρωμάτιστα παιδιά της δαπ-ΝΔφκ» μάθετε ότι στο πρόγραμμα ‘Microsoft Word’ έχει και ορθογραφικό έλεγχο…
 
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.