Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Η είδηση των ημερών: «Από βλακεία ΕΘΝΙΚΗ, πυρ! ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, πυρ! ΛΑΙΚΗ, πυρ! ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, πυρ! Τέσσερεις λέξεις νεκρές. Γιατί τις σκοτώσατε;»... (Γ. Σεφέρης)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ (kalami)
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας το πρωί της Δευτέρας 8 Μαρτίου 2010 (10.30), θα μιλήσει στο Brookings Institution και στη συνέχεια (12.55 ) θα συναντηθεί με την υπουργό Εξωτερικών κ. Χίλαρι Κλίντον στο Στέητ Ντιπάρτμεντ. Την Τρίτη, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Barack Obama, στο Λευκό Οίκο (14.00). 


Θα έχει προηγηθεί συνάντηση με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Nancy Pelosi στο Καπιτώλιο το πρωί, ενώ μετά το Λευκό Οίκο ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομίας κ. Timothy F. Geithner. Μετά, θα επισκεφθεί το Κογκρέσο, όπου θα έχει συναντήσεις με τον επικεφαλής της πλειοψηφίας στη Γερουσία κ. Harry Reid και τον επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Mitch McConnell. 

Το ίδιο απόγευμα, ο κ. Παπανδρέου θα παραστεί στον εορτασμό της εθνικής επετείου στο Λευκό Οίκο. Την Τετάρτη, ο κ. Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας κ. John Kerry και άλλα μέλη της Επιτροπής. Την ίδια ημέρα θα ενημερώσει τα ελληνικά ΜΜΕ και το βράδυ θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Πρόταση Γερμανών: «Πουλήστε μας νησιά και Ακρόπολη».
Αντιπρόταση Ομογενών (στους Γερμανούς): «Πάρτε δωρεάν τους νεό- πλουτους διεφθαρμένους 'Ελληνες πολιτικούς της ατιμωρησίας-ασυλίας».

Η είδηση των ημερών
: «Από βλακεία ΕΘΝΙΚΗ, πυρ! ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, πυρ! ΛΑΙΚΗ, πυρ! ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, πυρ! Τέσσερεις λέξεις νεκρές. Γιατί τις σκοτώσατε;»... (Γ. Σεφέρης)
Τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης γιά την οικονομία.  (Διαβάστε)
- How Greece's Crisis Could Impact America
- Greece Begins Bond Sale as It Waits for Help From Europe
- Wall Street Helped Greece to Mask Debt Fueling Europe's Crisis
- Κογκρέσσο ΗΠΑ: Στο μικροσκόπιο της Fed ο ρόλος της Goldman Sachs στην υπόθεση Ελλάδας

Εφημερίδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ (Σικάγο). Συνιστούμε ιδιαίτερα τις σελ. 3 και 27

Hel Voice Mar10
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.