Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Εστειλαν τον Αλογοσκούφη σε...

...άλλο κτίριο να διδάξει στην ΑΣΟΕΕ, για να γλιτώσει το γιαούρτωμα! Δεν έχουν τέλος τα ρεζιλίκια του...
.
Από την ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ


Το πρώτο ζήτημα αφορά τον καθηγητή της ΟΔΕ Ι. Τζωάννο. Συγκεκριμένα, ο κύριος αυτός ήταν βουλευτής επικρατείας της ΝΔ την περίοδο 1996-2000 και αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής με το ίδιο κόμμα στο νομό Λέσβου. Ακολούθως, η κυβέρνηση Καραμανλή τον τοποθέτησε Γενικό Γραμματέα στο Υπουργείο Εμπ. Ναυτιλίας το 2004.

Με την πτώση της ΝΔ επέστρεψε στο Πανεπιστήμιο και αμέσως ζήτησε εκπαιδευτική άδεια με την οποία διαφωνήσαμε. Αν και μαζί μας συμφώνησαν και αρκετά μέλη ΔΕΠ στο τέλος υπερψήφισαν την αίτησή του.
Εμείς ακολούθως στείλαμε επιστολή στον Πρύτανη ώστε να ελέγξει τη νομιμότητα των διαδικασιών για το λόγο ότι δεν εκπληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις.

Το δεύτερο ζήτημα αφορά τον καθηγητή του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Γ. Αλογοσκούφη.Μετα την αποτυχία του να εκλεγεί βουλευτής Α' Αθήνας και μετά από μακρά αποχή 15 χρονων αποφασίζει να επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο και να διδάξει στους φοιτητές του Μάκρο.

Μία ημέρα πριν την έναρξη των μαθημάτων, τον απομακρύνουν από τ' αμφιθέατρα επειδή φοβόντουσαν πως θα τον πάρουν με τα γιαούρτια και του ανέθεσαν ένα μάθημα επιλογής το οποίο θα διδάξει σε κτίριο άλλο απο αυτό το οποίο γίνονται τα μαθήματα.

Κανένας όμως δεν αναλογίστηκε κατα πόσο είναι ικανός ο συγκεκριμένος άνθρωπος να διδάξει τους φοιτητές για το έλλειμμα και για παρόμοια οικονομικά ζητήματα.15 χρόνια είναι πολλά.


Μήπως τελικά οι συγκεκριμένοι κύριοι είναι αυτοί που βλέπουν το Πανεπιστήμιο ως χώρο ΑΣΥΛΙΑΣ και ως ένα σίγουρο παχυλό μισθό;

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.