Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Μεγάλος καβγάς Παναγιωτόπουλου - Αντώναρου...

...για να μιλήσει στο προσυνέδριο της ΝΔ ο Καραμανλής. Το ζήτησε ο Σαμαράς, αρνήθηκε ο τέως πρωθυπουργός!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Χοντρό παρασκήνιο συνόδευσε το προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Αντ. Σαμαράς επιθυμούσε να λάβει το λόγο και ο Κ. Καραμανλής - και όχι μόνο απλώς να παραστεί.

Ανέλαβε λοιπόν αυτό να το διαβιβάσει ο Πάνος Παναγιωτόπουλος στον Ευάγγελο Αντώναρο ο οποίος εκτελεί χρέη "εκπροσώπου" του τέως πρωθυπουργού. Όμως η απάντηση Αντώναρου, εκ μέρους του κ. Καραμανλή, ήταν αρνητική. Το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει ένας μεγάλος και γερός, μα πολύ γερός, παρασκηνιακός καβγάς ανάμεσα σε Παναγιωτόπουλο και Αντώναρο.

Η πλευρά Σαμαρά θέλει επιτέλους να βγει να μιλήσει ο κ. Καραμανλής και να απολογηθεί ο ίδιος για όσα του καταμαρτυρούν ώστε να μην υφίσταται την υποχρέωση να τον υπερασπίζεται, με την ανάλογη φθορά, η σημερινή ηγεσία του κόμματος.
Από την πλευρά του ο Κ. Καραμανλής θέλει να επιλέξει ο ίδιος το πότε θα βγει να μιλήσει, αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα...

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.