Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Για γέλια και για κλάματα... Ρε μάγκα το μαχαίρι σου!

Τώρα, για να λέμε την αλήθεια, ο Τσίπρας γενικώς δεν μας έχει καταπλήξει με το χιούμορ του, αλλά η χθεσινή του ατάκα προς τον Παπακωνσταντίνου (που είχε μιλήσει για ένα γεμάτο όπλο στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και εταίρους μας) ήταν όλα τα λεφτά:

«Μέχρι πρότινος λέγατε σε δημόσιο επίπεδο και διεθνώς ότι η χώρα μας δεν ζητάει βοήθεια, ζητάει να μη δανείζεται με υπερβολικό επιτόκιο σε σχέση με τις άλλες χώρες της ευρωζώνης. Και χθες ο πρωθυπουργός πήγε και είπε αν δεν μας δώσετε βοήθεια θα πάμε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Τι είδους απειλή ήταν αυτή; Αλήθεια το εννοείτε ότι θέλετε να κάνετε αυτό το έγκλημα; (...) Λέγατε εσείς ότι θέλατε να έχουμε γεμάτο το πιστόλι πάνω στο τραπέζι. Και χθες ο πρωθυπουργός πήρε το πιστόλι και πυροβόλησε το πόδι του»!!! Σωστός...

Εξαιρετικά αφιερωμένο στον πρωθυπουργό μας, τον Γιώργαρο, τον πρώτο τσαμπουκά. Που την έχει βγάλει έξω (την τεράστια πολιτική του) και την κραδαίνει απειλητικά μπροστά στα έκπληκτα μάτια της έρημης της Μέρκελ, του εκλογικώς καταποντισμένου Σαρκοζί και του «βιζάκια» και αφγανομανούς Ομπάμα.

Και δεν δίστασε, ο Τεράστιος, να τους αφήσει με την πλερέζα ξεκαθαρίζοντας σ’ όλους αυτούς τους ανύπαρκτους ότι τους έχει γραμμένους στο χιόνι και θα πάει υπερηφάνως στο ΔουΝουΤού (πονάν’ ωρέ τα παλληκάρια;). Όπως ο Σημίτης, που με το σπαθί του μπήκε στην ΟΝΕ. Όπως ο Καραμανλής, που με το γιαταγάνι του στο χέρι δεν φοβήθηκε ν’ αφήσει καμένη γη στα επελαύνοντα λεφούσια των βαρβάρων Ευρωπαίων και των θλιβερών κερδοσκόπων.

Ο Γιώργαρος συνεχίζει επαξίως να βαδίζει στον δρόμο που χάραξαν οι Μέγιστοι προκάτοχοί του. Με όπλο, οδηγό και σύμβουλό του την αθάνατη ελληνική θυμοσοφία: «Θύμωσε ο αγάς κι έκοψε τ’ αρχ...α του»! 
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.