Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Ώπα, τα ...τσακάλια της ΕΡΤ

Ομώνυμη με το νικητήριο τραγούδι, ΩΠΑ των Γιώργου Αλκαίου & Friends, η κατάσταση που κατάφεραν να δημιουργήσουν τα τσακάλια της κρατικής ΕΡΤ.
Βλέπετε, ξεπερνώντας την απαράδεκτη παραγωγή (Ποιός ξέρει άραγε πόσο θα την πληρώσουμε;), με τα ατελείωτα τεχνικά προβλήματα, κυρίως στον ήχο, κάποιοι φαίνεται ότι λησμόνησαν την ανακοίνωση, τόσο των ποσοστών του κοινού, όσο κι αυτών της επιτροπής.

Ο ελληνικός τελικός, που στέλνει τους Γιώργο Αλκαίο & Friends στο Όσλο της Νορβηγίας και στην 55η Eurovision, μπορεί να τελείωσε, εμείς όμως δεν μάθαμε ποτέ ούτε πόσοι, ούτε ποιούς τελικά ψήφισαν. ΕΡΤ ή αλλιώς καμία διαφάνεια. (rock.gr)

Υ.Γ.: Εις ότι αφορά στον Γιώργη τον Αλκαίο; Χαλάλι του. Το καλύτερο παιδί ήταν, είναι και θα παραμείνει. Γι' αυτό και η στήριξη στο πρόσωπό του είναι δεδομένη.

 ========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.