Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

"Κόβουν" τον Παυλόπουλο από τις τηλεοράσεις...Τον εγκατέλειψε και η Ντ. Μπακογιάννη...

Εχει "σπάσει" το τηλεφωνικό κέντρο της Ρηγίλλης από τις διαμαρτυρίες αγανακτισμένων νεοδημοκρατών...
.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο (press-gr)

Τέλος ο Προκόπης Παυλόπουλος από τα τηλεοπτικά παράθυρα. Η Ρηγίλλης, σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε "εντολή" να μην ξαναεμφανιστεί καθώς οι αντιδράσεις από τους νεοδημοκράτες ήταν εντονότατες. Κάθε φορά που έβγαινε στην τηλεόραση "έσπαγε" κυριολεκτικά το τηλεφωνικό κέντρο της ΝΔ από αγανακτισμένους οπαδούς.
Επίσης αναζητείται τρόπος να μην ....μιλάει πολύ και στη Βουλή, τουλάχιστον ως εκπρόσωπος της ΝΔ. Πάντως ο ίδιος δεν αφήνει νομοσχέδιο για νομοσχέδιο και συζήτηση για συζήτηση που να μην παίρνει το λόγο.
Από τις τηλεοράσεις εντάξει, αλλά από τη Βουλή δύσκολο να τον "ξεφορτωθούν"...

...τον Προκόπη Παυλόπουλο. Αίσθηση από την αναφορά της στο "κάψιμο" της Αθήνας, τον Δεκέμβριο του 2008.

Από τον Γιάννη Δαίδαλο (press-gr)
.
Αίσθηση έκανε το γεγονός ότι, μιλώντας στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη η Ντόρα Μπακογιάννη και αναφερόμενη στα αίτια της εκλογικής ήττας, μίλησε ιδιαίτερα για τις συγκρούσεις και τις ταραχές στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008. Και είπε ότι "κάψαμε" την Αθήνα, επιρρίπτοντας ευθύνες σε όσους χειρίστηκαν τότε, από την κυβέρνηση της ΝΔ, την κατάσταση.

Με δεδομένο όμως ότι υπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης ήταν τότε ο Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος στις εσωκομματικές εκλογές την στήριξε, η ερμηνεία που δόθηκε ήταν ότι η κ. Μπακογιάννη αποφάσισε να τον εγκαταλείψει διαπιστώνοντας ότι αποτελεί πλέον ένα βαρίδι για όλους...
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.