Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Κύριε Βενιζέλο, Απαιτούμε διάψευση... αρκετά με τις διακριτικές συμπεριφορές και τις ρουσφετολογικές πρακτικές...

O γιός της Μαρίνας Λάτση που είχε καταταγεί πριν 40 μέρες στο ναυτικό μετατέθηκε στο γραφείο του αρχηγού ΓΕΝ αντιναύαρχου Δημήτρη Ελευσινιώτη και πήρε άδεια για διακοπές στην Καραϊβική. 

Με τις ευλογίες (;) του υπουργού Εθνικής Αμυνας Ε. Βενιζέλου (σ.σ το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» απ’ όπου είναι και η είδηση μιλάει για οικογενειακή φιλία Ε.Βενιζέλου-Μ. Λάτση) ο γιός της Μαριάννας Λάτση, Πάρις Κασιδόκωστας, ζει τη δική του «Λούφα και απαλλαγή».

Την ώρα που ο υπουργός δηλώνει σε όλους τους τόνους «τέλος τα ρουσφέτια» και υπόσχεται «δίκαιη θητεία για όλους» δεν διστάζει να προκαλεί –σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας- κάνοντας αβάντα ο «οικογενειακός φίλος» -ναύτης υποτίθεται- να απολαμβάνει ειδυλλιακές διακοπές στο εξωτικό Saint Barths στην Καραβαϊκή.

Απ’ ότι μαθαίνουμε από την φυλλάδα ο Ε. Βενιζέλος έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον «ναύτη». Συναντάτε και φωτογραφίζετε μαζί του σε «κοσμικές δεξιώσεις»….

Με ποιόν θα είχε νταλαβέρια ολόκληρος υπουργός; Με τον νεολαίο απ’ το Περιστέρι που δουλεύει στην οικοδομή, ή τον πιτσιρικά απ’ τα Πετράλωνα που ψάχνει μεροκάματο σε καμιά πιτσαρία; 

Σχόλιο: Κύριε Βενιζέλο,  Απαιτούμε διάψευση... αρκετά με τις διακριτικές συμπεριφορές και τις ρουσφετολογικές πρακτικές... εκτός και εάν ΔΕΝ ισχύουν...

Νάσος 

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.