Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Ανοιχτός πόλεμος έχει ξεσπάσει στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων


Τα μαχαίρια έχουν βγει στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ( ΕΔΕ ) για χάρη του Σανιδά και του Ζαγοριανού. 

Με μία οργισμένη επιστολή του ο πρόεδρος της Ένωσης, αρεοπαγίτης Χαράλαμπος Αθανασίου και μάρτυρας υπεράσπισης του πρώην ανακριτή της Siemens Νίκου Ζαγοριανού, επιτίθεται στην αρεοπαγίτη και μέλος του Δ.Σ. της ΕΔΕ  Βασιλική Θάνου. 

Σε συνέντευξή της στην Ελευθεροτυπία και στη Βάνα Φωτοπούλου που δημοσιεύθηκε στις 24/2 στην Ελευθεροτυπία, η  κα Θάνου είχε αφήσει σαφείς αιχμές κατά του πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργου Σανιδά, ότι λειτούργησε μεροληπτικά στις υποθέσεις Siemens και Βατοπεδίου. 

Επέκρινε μάλιστα το Προεδρείο της ΕΔΕ, που παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των μελών της μειοψηφίας του Δ.Σ., διοργάνωσε ημερίδα στις 14/2/10 στην Παλαιά Βουλή με θέμα «ο νόμος περί ευθύνης υπουργών», καλώντας ως ομιλητή τον κ. Σανιδά, λίγε ημέρες πριν αρχίσει  η συζήτηση για Siemens και Βατοπέδι στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής. 
====================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.