Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Ήρθε η ώρα για Εθνική Συνεννόηση ολόκληρου του πολιτικού φάσματος

Δεν υπάρχει Δεξιά, δεν υπάρχει Αριστερά, υπάρχει μόνο Ελλάδα

Ζούμε σε μια χώρα που γέννησε την Δημοκρατία και την μετέδωσε σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, αλλά είναι από τις ελάχιστες χώρες που στην σύγχρονη ιστορία της δεν γνωρίζει να την εφαρμόσει.

Το ακόμα πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι ούτε ο λαός, αλλά ούτε και οι εκπρόσωποι αυτού στη Βουλή των Ελλήνων, δεν μπορούν να συμφωνήσουν για το ποιο είναι το «Εθνικό συμφέρον», έτσι ώστε να καθορίσουμε ως χώρα τι θέλουμε να κάνουμε, τι θέλουμε να πετύχουμε ως κράτος, ως έθνος, και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να το πετύχουμε.

Έχουν καταφέρει, εδώ και αιώνες, οι εξωτερικοί παράγοντες, που μόνον το καλό των λαών δεν επιθυμούν, να μας χωρίσουν σε Δεξιούς και Αριστερούς βάζοντας μας να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας, αγνοώντας το συμφέρον του τόπου μας, του έθνους μας και προβάλλοντας το συμφέρον της παράταξης, το οποίο απορρέει από τις εκάστοτε κατασκευασμένες υποτιθέμενες ιδεολογίες που υπάρχουν στο πολιτικό φάσμα.

Από την Άκρα Αριστερά μέχρι την Άκρα Δεξιά. Έχουν καταφέρει να κομματικοποιήσουν την σκέψη μας μετατρέποντας μας σε ρομπότ που σε τελική ανάλυση δεν αντιλαμβανόμαστε ποιο είναι το συμφέρον του τόπου μας έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ένα μέλλον για τα παιδιά μας

 Από την Αριστερά μέχρι την Δεξιά υπάρχουν διαφορετικές κατασκευασμένες ιδεολογίες οι οποίες δεν προσβλέπουν στην επίλυση των προβλημάτων μας, αλλά στην δημιουργία συνεχώς καινούριων προβλημάτων τα οποία στην συνέχεια οι ίδιοι πάλι μας υπόσχονται να τα λύσουν….! 

Ο καθένας με βάση την δική του οπτική γωνία η οποία ουσιαστικά δεν μπορεί να αποτελεί λύση. Άλλα προβλήματα εντοπίζει παραδοσιακά η Αριστερά και αγνοεί κάποια άλλα και αντίστοιχα το ίδιο συμβαίνει και στην Δεξιά. 
Δεν υπάρχει κανείς ο οποίος να κοιτάει κατάματα την συνολική εικόνα της χώρας και να προσπαθεί να εργασθεί για το συνολικό συμφέρον του έθνους, σε όλους τους τομείς. 

Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που η Αριστερά επιλαμβάνεται των θεμάτων της εργατιάς….. η Δεξιά προσεγγίζει τα Εθνικά κυρίως θέματα, ενώ τα 2 κυβερνητικά κόμματα τα οποία υποτίθεται πως θα έπρεπε να έχουν μια πιο σφαιρική ματιά εστιάζουν απλά στην διαχείριση καταστάσεων, αγνοώντας επιδεικτικά τα ζητήματα των φτωχότερων λαϊκών στρωμάτων από την μια πλευρά, αλλά και αγνοώντας επιδεικτικά τα εθνικά θέματα και… τώρα τελευταία και τα θέματα που έχουν σχέση με την εθνική μας κυριαρχία….! 

Κύριοι πολιτικοί, η οικονομική κρίση είναι η τελευταία σας ευκαιρία να μας αποδείξετε πως δεν είστε απλά 300 καλοπληρωμένοι παρατηρητές, κάποιοι, και διαχειριστές καταστάσεων κάποιοι άλλοι. 

Ήρθε η ώρα να γκρεμίσετε τα ιδεολογικά τείχη που σας χωρίζουν και να καθίστε σε ένα τραπέζι και να συνεννοηθείτε για το ποιο είναι το εθνικό μας συμφέρον! 

Όλες αυτές τις δεκαετίες η Ελλάς ταξιδεύει χωρίς να γνωρίζει αυτόν τον πολύ βασικό «χάρτη» με βάση τον οποίο θα έπρεπε να ασκούμε πολιτική.

Η οικονομική κρίση χωρίς αμφιβολία είναι δυνατόν να οδηγήσει σε απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας. 

Το είπε και ο Πρωθυπουργός…! Αν αγαπάτε την πατρίδα μας και αν έστω και λίγο ενδιαφέρεστε για το μέλλον των παιδιών μας σε μια Ελλάδα που θα παραμείνει Ελληνική και θα μπορεί να αναρριχηθεί σταθερά στον γεωπολιτικό χάρτη, καθίστε και λύστε τις διαφορές σας.
 
Ο μοναδικός στόχος σας θα έπρεπε να είναι το Συμφέρον του Έθνους και των Ελλήνων και τίποτα άλλο! Από την Αριστερά μέχρι την Δεξιά! 

Όλοι οι Έλληνες θα αισθάνονταν πραγματικά ευχάριστη έκπληξη αν άκουγαν κάποτε την Αριστερά να υπερασπίζεται τα εθνικά θέματα της Ελλάδος και αντίστοιχα την Δεξιά να κάνει πράξη την φιλολαϊκή πολιτική που ευαγγελίζεται η αριστερά. Η Ελλάς μας ενώνει όλους! 

Οι βλακώδεις διαχωρισμοί των ιδεολογιών είναι ότι χειρότερο υπάρχει σήμερα στην Ελληνική πολιτική σκηνή.
 
Η Ελλάς πρέπει να ενώσει τους πάντες!  

Κύριοι πολιτικοί είναι η τελευταία ευκαιρία του πολιτικού συστήματος με την σημερινή μορφή να ανταποκριθεί στην πρόκληση που λέγεται οικονομική κρίση και απώλεια εθνικής κυριαρχίας!  

Αν εσείς αποτύχετε πολύ φοβούμαι πως το πολιτικό σύστημα όπως το γνωρίζουμε μέχρι τώρα θα βυθιστεί στις στάχτες του, μέχρι να βρεθεί κάποιος πραγματικός ηγέτης να ενώσει και πάλι όλους τους Έλληνες και να τους εμπνεύσει με το όραμα του για την Ελλάδα…! Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, απαιτείται εθνική ομοψυχία και εγρήγορση…!

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.