Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Έξαλλος ο Πάκης με την Ντόρα...

...μετά το "άδειασμά" του στο προσυνέδριο της ΝΔ. "Μου χρωστάει..." διαμαρτύρεται ο πρώην υπουργός. "Ξεχρεώσαμε από τότε που σε βγάλαμε βουλευτή..." απαντά η πλευρά Μπακογιάννη!
.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Έχει και συνέχεια, στο παρασκήνιο, το "άδειασμα" που -όπως γράψαμε (διαβάστε εδώ)- έκανε στον Προκόπη Παυλόπουλο η Ντόρα Μπακογιάννη στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη: 


Αναφερόμενη στα αίτια της εκλογικής ήττας, μίλησε ιδιαίτερα για τις συγκρούσεις και τις ταραχές στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008 και είπε ότι "κάψαμε" την Αθήνα, επιρρίπτοντας ευθύνες σε όσους χειρίστηκαν τότε, από την κυβέρνηση της ΝΔ, την κατάσταση, δηλαδή τον Προκόπη...

Οι πληροφορίες λένε ότι μόλις το έμαθε ο κ. Παυλόπουλος έγινε έγαλλος. Και άρχισε τα τηλεφωνήματα (μέχρι τις δύο τα ξημερώματα) προς διάφορες κατευθύνσεις διαμηνύοντας, με πολύ σκληρές εκφράσεις, την οργή του για τη δήλωση της κ. Μπακογιάννη και λέγοντας χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, "μου χρωστάνε...". Εννοούσε ότι είχε υποστηρίξει την υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη για την ηγεσία της ΝΔ στην πρόσφατη εσωκομματική αναμέτρηση, κόντρα στον Αντ. Σαμαρά.


Κατά τις πληροφορίες, η πλευρά της κ. Μπακογιάννη (αντ)απαντά θυμίζοντας ότι στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου ο κ. Παυλόπουλος κατάφερε να επανεκλεγεί βουλευτής στην Α' Αθηνών χάρη στη βοήθεια που του έδωσε το στρατόπεδό της. Άρα ...δεν του χρωστάει τίποτα, προσθέτουν.


Επομένως, άλλη μια εσωκομματική συμμαχία έλαβε τέλος;

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.