Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Πως θα ένιωθε ένας Έλληνας πολίτης, αν ανέμιζαν σημαίες της 21ης Απρίλη ή των Γλύξμπουργκ, απαιτώντας «δημοκρατία»;

Κάτω τα χέρια από το Ιράν! O πρόεδρος του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος υποδέχθηκε με τιμές και ως «αγγελιοφόρο ειρήνης»… (σίβυλλα)




…τον αρραβωνιαστικό της Neda, που σκοτώθηκε στις διαδηλώσεις εναντίον της επανεκλογής Mahmoud Ahmadinejad και που στην Ελλάδα ορισμένες αριστερές οργανώσεις και σύντροφοι είχαν τσιμπήσει το δόλωμα των ΗΠΑ διαδηλώνοντας για τους «αγωνιστές του Ιράν»…

[Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Τρίτη 5 Γενάρη, 6 μ.μ στο φάρο Ψυχικού και πορεία προς την Ιρανική πρεσβεία]

Γράφαμε, μεταξύ άλλων:




Ορισμένοι σύντροφοι κι αγωνιστές του κινήματος μας παρεξήγησαν και λυπούμαστε γι’ αυτό.


Όμως, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, μας ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση!


Ο αρραβωνιαστικός της 27χρονης Neda έγινε δεκτός με όλες τις πρέπουσες τιμές, ως ήρωας, ως αγγελιοφόρος "ειρήνης", από τον ναζιστή Shimon Peres… (για την ακρίβεια: ισραηλινή εφημερίδα “haaretz”, 23 Μάρτη 2010).


Για κάθε δημοκράτη, κάθε αριστερό που αγωνίζεται για την ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ των Λαών, η «εξαγωγή δημοκρατίας» είναι "απαγορευμένη" υπόθεση και υπάρχει ειδοποιός διαφορά και ιδεολογικό χάσμα μεταξύ αυτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αλληλεγγύη σε λαούς υπό κατοχή, σε ένοπλα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα, σε δημοκρατίες που ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός θέλει να στραγγαλίσει… κι εκείνους που στο όνομα των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" πέφτουν στην παγίδα στήριξης οργανωμένων εξεγέρσεων υπέρ των αμερικάνικων συμφερόντων.
Τα ζητήματα εσωτερικής δημοκρατίας των λαών, είναι δική τους υπόθεση! Κι εδώ δεν έχουμε δικτατορικό καθεστώς, αλλά εκλογικές διαδικασίες.
Ας μην ξεχνάμε πως όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση προκήρυξε στην Παλαιστίνη εκλογές (2006) και με παρατηρητές διαπίστωσε την πλήρη δημοκρατική διεξαγωγή τους, μόλις το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ήταν αρεστό στις ΗΠΑ και το Ισραήλ, εντός 24 ωρών επιβάλλεται το δολοφονικό εμπάργκο στη μαρτυρική Γάζα, μέχρι σήμερα…

Ευχόμαστε το "πάθημα" να γίνει μάθημα για τους συντρόφους που πίστεψαν πως η αμερικανοκίνητη εξέγερση στο Ιράν έχρηζε την αλληλεγγύη τους.


Για την ιστορία του θέματος:




Ευκαιρίας δοθείσης, ας θυμηθούμε τις 'ανθρωπιστικές" επιχειρήσεις της CIA για τον Δαλάι Λάμα Οι "δραματικές" εκκλήσεις του Δαλάι Λάμα στη διεθνή κοινότητα και η αλήθεια! και το άλλο πρακτορείο των ΗΠΑ, την «οργάνωση» Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα: Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα (RSF)… προπαγάνδα χωρίς σύνορα!


Συντρόφια, μην τσιμπάτε!

...και σε εικόνα-βίντεο τους «διαδηλωτές» στις ΗΠΑ για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» με τη σημαία του Σάχη (δυναστείας των Pahlavi), ελπίζοντας να πειστούν όσοι παραπλανήθηκαν (Πως θα ένιωθε ένας Έλληνας πολίτης αν ανέμιζαν σημαίες της 21ης Απρίλη ή των Γλύξμπουργκ, απαιτώντας «δημοκρατία»;):



========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.