Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Γιγαντομαχίες στην εξεταστική για τη Siemens...

Στα χέρια παρά λίγο να πιαστούν οι δύο βουλευτές της ΝΔ Πάνος Καμμένος και Κώστας Τζαβάρας. Αιτία για την έντονή αντιπαράθεσή τους, που έγινε παρουσία δημοσιογράφων αλλά και των συναδέλφων τους στην εξεταστική επιτροπή για τη Siemens, υπήρξε το τηλεφώνημα που έκανε ο κ.Τζαβάρας προς τον συνάδελφό του, λέγοντάς του ότι τα έκανε μαντάρα κατά τη διάρκεια της εξέτασης του πρώην προέδρου του ΟΤΕ Παναγή Βουρλούμη. 

Ο Πάνος Καμμένος θεώρησε ότι αυτό είναι ωμή παρέμβαση στον τρόπο που αυτός θέλει να χειριστεί τους μάρτυρες της υπόθεσης. «Δεν θα μου υποδείξει εμένα κανένας με ποιόν τρόπο θα εξετάσω τους μάρτυρες. Δεν συναποφασίζουμε και δεν δέχομαι εντολές, ο Σαμαράς μου έχει πει “όλα στο φως”.
Όποιος δεν συμφωνεί να το θέσει στο κόμμα και να δούμε τι θα γίνει», είπε εμφανώς εκνευρισμένος ο Καμμένος, ενώ ο Τζαβάρας του απάντησε ότι «δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας» και ότι ο ίδιος του έκανε «απλώς ένα φιλικό τηλεφώνημα»…

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι τα πρακτικά της εξέτασης Βουρλούμη από τον Πάνο Καμμένο δεν δόθηκαν στους δημοσιογράφους. Επισήμως ανακοινώθηκε ότι αυτό έγινε για τεχνικούς λόγους, ο Καμμένος ωστόσο ισχυρίζεται ότι υπήρξε παρέμβαση για να μη δημοσιοποιηθούν οι ερωτήσεις του…
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.