Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Μάθαμε και για το ποσό που συγκεντρώθηκε στο λογαριασμό της Βουλής, για τη στήριξη της Ελληνικής Οικονομίας: ξεφτίλα! μόνο 3,5 εκατ. ευρώ

Συνταγματικό και αντισυνταγματικό... δούλεμα!
Κρίμα στους αδύνατους! (kapistri )

Κρίμα σε κείνον που δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια  μόνος του. Κρίμα σε κείνον που δεν έχει μαχαίρι να κόψει  από το πεπόνι. Κρίμα σε όλους τους αδύνατους που ζουν στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα που δεν υπάρχει πολιτικό φιλότιμο, για να παραιτηθεί έστω κι ένας που έκανε λάθος. Στην Ελλάδα που δεν υπάρχει ούτε ένας εισαγγελέας να αρπάξει τα λαμόγια (πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες, πολιτικάντηδες και παραπολιτικούς) και να τα μπουζουριάσει στη στενή. 

Στην Ελλάδα, που άμα κλέψεις εκατομμύρια σε προσκυνούν, ενώ αν πάρεις κάτι για να επιβιώσεις σε  @@δούν και δεν ξαναβλέπεις ήλιο. Στην Ελλάδα που ο γάιδαρος κατηγορεί τον πετεινό ως "κεφάλα". 

Αφορμή πήρα από μια ανάρτηση στο troktiko, όπου οι Κροάτες έβαλαν στη φυλακή τον πρώην πρεσβευτή τους στην Ουάσιγκτον, γιατί καταχράστηκε 130.000 δολλάρια. Εδώ στην Ελλάδα αυτά είναι ψίχουλα και μπορεί να τα παίρνει από το κράτος ο καθένας που τα διαχειρίζεται. 

Δεν πρόκειται να πάθει τίποτε! Οι πολιτικοί θα τον βγάλουν καθαρό!

Μάθαμε και για το ποσό που συγκεντρώθηκε  στο λογαριασμό της Βουλής, για τη στήριξη της Ελληνικής Οικονομίας: ξεφτίλα! μόνο 3,5 εκατ. ευρώ. 

Ούτε για τις διαφημίσεις που τρέχουν σε όλα τα κανάλια δε φτάνουν αυτά.  

Ποιος θα συγκινηθεί και θα  δώσει; Οι πιτσιρικάδες που σπάζουνε τους κουμπαράδες τους, γιατί σκέφτονται "απολιτικά¨. Δεν  έμαθαν ότι όλα τα κόμματα μαζί, συνέπραξαν στον παράνομο διορισμό εκτός ΑΣΕΠ των φίλων, συγγενών, ερωμένων και κάθε λογής κομματικού συνεργάτη τους, παρά τα χάλια στην οικονομία μας και τη δαμόκλειο σπάθη  του Δ.Ν.Τ. πάνω από το κεφάλι μας. 

Η άρση μιας τέτοιας απόφασης θα ήταν "αντισυνταγματική" (ε, ρε δούλεμα που μάς έκανε ο αξιότιμος πρόεδρος της βουλής), ενώ να πετσοκόψουν το μισθό και τη σύνταξη του μικρομεσαίου είναι "συντγαματικό" και σύννομο! 

Μπράβο λογική! Προσωπικά, αν δε δω να ματώνουν οι κλέφτες, δεν πρόκειται να συνεισφέρω ούτε ευρώ, ας είναι και μειωμένης αξίας!

========================================================

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.