Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Η Βάση της Γαλάζιας Νεολαίας της ΟΝΝΕΔ στηρίζει Κώστα Χατζή

 
Σαρώνει στην Αθήνα ο Χατζής
Γράφει η Γαλάζια Νεολαία

Μέχρι στιγμής είχαμε συνηθίσει τους υποψήφιους πρόεδρους της ΟΝΝΕΔ να  προβάλλουν τις ιδέες τους στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου ή στα πλαίσια των συνεδρίων της νεολαίας.

Ο μοναδικός υποψήφιος Πρόεδρος, που τόλμησε να πραγματοποιήσει ανοιχτή σε όλους συγκέντρωση για να γνωρίσει και να τον γνωρίσουν οι νέοι, υπήρξε ο Κώστας Χατζής.

Όχι σε κάποια αίθουσα ξενοδοχείου, όχι σε κλειστά κομματικά γραφεία, αλλά στο μεγάλο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής, ο Κώστας κάλεσε τους νέους και αυτοί ανταποκρίθηκαν. Πρόσωπα καθαρά, νεανικά, άγνωστα σε αυτούς που ασχολούνται με τη γαλάζια νεολαία μαζεύτηκαν για να ακούσουν τις θέσεις του, αλλά και να δώσουν τις δικές τους ιδέες.

Ο παλμός, η θερμή υποδοχή των ιδεών του και η συμμετοχή των νέων ανθρώπων απέδειξαν περίτρανα πως ο Χατζής κυριολεκτικά σαρώνει στην Αθήνα και πως η διαδικασία της εκλογής θα κριθεί από την πρώτη Κυριακή. Μένει να δούμε αν, στις μέρες που απομένουν μέχρι την Κυριακή 18 Απριλίου, που θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές, κάποιος από τους άλλους υποψηφίους θα δοκιμάσει κάποια ανάλογη ανοιχτή σε όλους συγκέντρωση, προκειμένου να ανατρέψει το διαμορφωθέν κλίμα.

Στα αξιοσημείωτα είναι η επίσημη στήριξη προς τον Κώστα Χατζή από τον υπεύθυνο των Οργανώσεων του Λεκανοπεδίου Αττικής, Ευθύμη Τσίγκα...

Γαλάζια Νεολαία
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.