Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Φωτεινή Πιπιλή: «Τις ψευτομαγκιές δεν τις μπορώ»...

Απαντήσεις σε όσους την επικρίνουν για την τηλεοπτική της εμφάνιση δίνει η Φ.Πιπιλή 

Τη δική της απάντηση σε όσους την κατηγόρησαν για την εμφάνισή της σε τηλεοπτικό χορευτικό σόου δίνει -μέσω του Βήματος- η Φωτεινή Πιπιλή:  

«Αυτές τις ψευτομαγκιές του πολιτικού συστήματος δεν τις μπορώ» λέει, για να υπογραμμίσει:
«Σε πείσμα των γερασμένων από τα ρουσφέτια και την παλαιοκομματική νοοτροπία, ο κόσμος θέλει πολλές Πιπιλές για να ηρεμήσει. Αφουγκραστείτε αυτόν τον κόσμο».
Μιλώντας στην ίδια εφημερίδα η κα Πιπιλή υπενθυμίζει ότι συμμετέχει στο σόου χωρίς αμοιβή για ανθρωπιστικούς λόγους βοηθώντας Μη Κυβερνητική Οργάνωση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η «καβγατζού» (όπως τη χαρακτηρίζουν οι συνάδελφοί της) της Βουλής τα βάζει με το σύστημα: στην προεκλογική εκστρατεία ξόδεψε 17.000 ευρώ αγοράζοντας γουρουνάκια-κουμπαράδες τα οποία διένειμε κυρίως στα παιδιά (που δεν ψηφίζουν).
Κατέθετε αλλεπάλληλες ερωτήσεις, επί κυβερνήσεως ΝΔ, για να απομακρυνθούν τα αυθαίρετα- όπως τα χαρακτήριζε- κτίσματα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και τα κατάφερε.
Μετά την ήττα της ΝΔ, δήλωνε ότι θα φοράει γυαλιά και περούκα για να μην την αναγνωρίζουν.

Παραιτήθηκε το 2004 από την ΕΡΤ καταγγέλλοντας και εκεί σκάνδαλα.
Έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου καταγγέλλοντας διακομματικές (πλην ΚΚΕ) προσλήψεις στη Βουλή. Ζήτησε να αλλάξει το συνταξιοδοτικό των βουλευτών προκαλώντας την οργή όλων των συναδέλφων της.
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.