Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Με ξύλο και εκβιασμούς χτίζει την ΟΝΝΕΔ του μέλλοντος ο Παπαμιμίκος


Του Δεξιού Είρωνα

Επίθεση δέχτηκαν στελέχη που στηρίζουν τον Κώστα Χατζή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, από τον βοσκό του Παπαμιμίκου, Σάκη Ιωαννίδη και ομάδα ακολούθων του. Με χειροδικίες και εκβιασμούς προσπάθησαν να πείσουν όσους διαφωνούν με την επιλογή τους, για τους λόγους που πρέπει κανείς να επιλέξει την υποψηφιότητα του Ανδρέα.

Ο «πολιτικός πολιτισμός» που με στόμφο ο Ανδρέας ευαγγελιζόταν έχει πάει περίπατο, καθώς τέτοια φαινόμενα αποτελούν μέρος της ημερήσιας διάταξης του επιτελείου του. Έχει γίνει πλέον πασιφανές πως η εκλογική διαδικασία χάνεται οριστικά και ο πανικός εκδηλώνεται, με ψεύτικες δημοσκοπήσεις και δήθεν τηλεφωνικά γκάλοπ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και του δίνουν συντριπτική διαφορά. Κύριοι, όποιος κερδίζει δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζει και το μήνυμα το παίρνει όχι από επικοινωνιακά τρικ αλλά από τον γνήσιο παλμό των νεολαίων ανά την Ελλάδα.

Πληροφορίες τονίζουν πως σκηνικό «βίας και νοθείας» ετοιμάζεται να στήσει ο εν λόγω υποψήφιος και στην κάλπη που θα στηθεί στο περίπτερο της Έκθεσης Θεσσαλονίκης … αλλά έχουν γνώση οι φύλακες και πλέον … έχει γνώση και η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.  

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.