Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Έχει άστρο ο Χρυσοχοΐδης...


 Από το tolimeri
Σήμερα η ΕΛ.ΑΣ "μυστικιστικά" και με τις υπό γρίφων ανακοινώσεις της στα ΜΜΕ προετοίμασε το στρώσιμο του χαλιού για να περάσει για άλλη μια φορά την αψίδα του θριάμβου ο star Χρυσοχοίδης.

Όλα δείχνουν ή τέλος πάντων εκ των διαρροών διαφαίνεται ότι οι συγκυρίες θα αποδώσουν καρπούς και θα αρχίσει να ξηλώνεται η τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας.

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο κ. Χρυσοχοίδης έχει το "κοκαλάκι της νυχτερίδας" τον "πάει" ρε παιδί μου... το "έχει" ο άνθρωπος .... ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει;

Ο Ξηρός... γίνεται απρόσεκτος μετά από δεκάδες βομβιστικές ενέργειες που είχε αναλάβει ως ο "καταρτισμένος" της οργάνωσης 17 Νοέμβρη και του σκάει η βόμβα στα χέρια. Το κουβάρι ξετυλίγεται και ο Υπ. Χρυσοχοίδης δρέπει τις δάφνες και παρουσιάζει εαυτόν ως τον Έλληνα Τζέιμς Μποντ που "έχωσε" στο μπουντρούμι την Τρομοκρατία. Άντε τώρα να αντιπαραθέσεις επιχειρήματα ότι η εξάρθρωση της 17Ν ήταν μια άτυχη συγκυρία για την 17Ν και ένα "φλος ρουαγιάλ" για τον τυχεράκια. 

Άλλωστε όποιος τόλμησε εκείνον τον καιρό να αποδώσει το γεγονός της εξάρθρωσης της 17Ν στην ατυχή συγκυρία Ξηρού βρήκε τον μπελά του από τον κ. Χρτσοχοίδη ο οποίος 'έλεγε χαρακτηριστικά " ήταν θέμα χρόνου η εξάρθρωση της 17Ν απλά ο Ξηρός την επίσπευσε". Άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν είναι "Ελέφαντας"....


Σήμερα ήδη έχουν ξεκινήσει οι πανηγυρισμοί...κρυφοί βέβαια .... αλλά από αύριο θα τον δούμε τον star να μοστράρει στα κανάλια. Άλλη συγκυρία. Ο Φούντας κορυφή στους συνωμοτικούς κανόνες "ξαπλώνεται" από τις σφαίρες αστυνομικού μετά από συμπλοκή η οποία έγινε μετά από έναν έλεγχο ρουτίνας της ΕΛ.ΑΣ.

Διάνα για τον Χρυσοχοίδη, ο "ξαπλωμένος" έχει αφήσει "στοιχεία" στον υπολογιστή του και η ΕΛΑΣ δεν είναι και χαϊβάνια..... τα αξιοποιούν ....και σήμερα .... στρώνουν το χαλί για τον θρίαμβο του έχοντα το λαγοπόδαρο Υπουργού ΠΡΟΠΟ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ..... Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΑ ΠΕΙ... ΑΝ ΕΡΩΤΗΘΕΙ...... "ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ...ΑΠΛΑ Ο ΦΟΥΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕ"

Δεν έχουμε την πρόθεση να ακυρώσουμε το έργο του Υπουργού. Αλλά και ο παράγοντας τύχη είναι μέσα στο παιχνίδι του κυνηγητού.

ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΕΡΑ

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.