Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Σύλληψη αστυνομικού για μεταφορά Λαθρομετανάστριας!!!

Ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα
 Στις 23.45΄ χθες βράδυ,στο Στόμιο Λωρίδας Σαγιάδας Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Κλιμακίου Συνοριακής Φύλαξης Σαγιάδας διενεργούντες αστυνομικό μπλόκο συνέλαβαν έναν Αστυφύλακα, ο οποίος υπηρετεί σε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής, γιατί κατελήφθη να μεταφέρει-προωθεί παράνομα προς το εσωτερικό της Χώρας με το Ι.Χ αυτοκίνητο του μια μη νόμιμη αλλοδαπή, με τελικό προορισμό την Αθήνα, έναντι μη εξακριβωθείσας χρηματικής αμοιβής.

Η νεαρή Αλβανίδα είχε εισέλθει παράνομα στο ελληνικό έδαφος τις νυχτερινές ώρες χθες από σημείο της περιοχής Μαυροματίου Σαγιάδας Θεσπρωτίας, της Ελληνοαλβανικής Μεθορίου από όπου ο Αστυφύλακας την επιβίβασε στο όχημά του. 

Επίσης, κατείχε και επέδειξε στους Αστυνομικούς μία πλαστή βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για έκδοση Άδειας διαμονής.Ο Αστυφύλακας και η Αλβανίδα, που επίσης συνελήφθη, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ο οποίος αφού άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη, τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Θεσπρωτίας, ενώ το όχημα και η πλαστή βεβαίωση κατασχέθηκαν από το Α’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών Θεσπρωτίας που διενεργεί την προανάκριση.Τέλος, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.