Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Συγγενείς, αρεστοί και προσωπικοί φίλοι (της προσωπικής αυλής), σε αντικατάσταση παραδοσιακών στελεχών στο νέο αρχηγικό ΠΑΣΟΚ

Κομμένος» (και) ο Νίκος Κοτζιάς από τον Γιώργο...

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ, Νίκος Κοτζιάς αποτελεί όπως όλα δείχνουν παρελθόν από τον πυρήνα συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών ψυχράνθηκαν μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου όταν και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν εμπιστεύθηκε το «άλλοτε τρομερό παιδί του Περισσού» για τη θέση του υπουργού Εξωτερικών και προτίμησε τον νυν αναπληρωτή Δημήτρη Δρούτσα.

Προχθές ήρθε και η ανακοίνωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΤΑΜΕ ώστε να διαφανεί με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Νίκος Κοτζιάς αποτελεί παρελθόν.

Τη θέση του στην προεδρία πήρε ο βουλευτής και καθηγητής Πολιτικής της Υγείας Ηλίας Μόσιαλος ενώ τη θέση του αντιπροέδρου κατέλαβε ο αδερφός του πρωθυπουργού και διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών Νίκος Παπανδρέου.

Ιδιαίτερη σημειολογία έχει το γεγονός ότι στα μέλη του Δ.Σ. ανήκει και η Μαρία Καρακλιούμη που πολλοί θα ήθελαν να δουν εκτός Ιπποκράτους αλλά αυτή βλέπει τις μετοχές της συνεχώς να ανεβαίνουν. 
========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.