Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

tope tope papagalos (Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!!! ενωμένο Δου Νου Του!!!)

«Είναι ανάγκη εθνική και επιτακτική να ζητήσουμε επισήμως την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης» τόνισε ο πρωθυπουργός από το Καστελόριζο και ανακοίνωσε ότι έχει ήδη δώσει εντολή στον υπουργό Οικονομικών να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Επιστολή Γ.Παπακωνσταντίνου σε ΕΕ. Η ενεργοποίηση του μηχανισμού θα γίνει το ταχύτερο δυνατό, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν.


   «Ηρθε η στιγμή, το χρόνο που δεν μας δίνουν οι αγορές, να μας τον δώσει η απόφαση που πήραμε όλοι μαζί οι ηγέτες των χωρών της Ευρώπης για να στηριχθεί η Ελλάδα. Είναι ανάγκη εθνική και επιτακτική να ζητήσουμε επισήμως από τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, που από κοινού δημιουργήσαμε» τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το Καστελόριζο και ανακοίνωσε ότι έχει ήδη δώσει εντολή στον υπουργό Οικονομικών να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες...


========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.