Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Τι περιμένετε στην αγορά συναθροισμένοι; ω αναξιόπιστη και κάτω των προσδοκιών μας κυβέρνηση της Ελλάδας, οι βάρβαροι πειρατές έφτασαν κούρσεψαν ελληνικά πλοία και έπιασαν Έλληνες αιχμαλώτους...

ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ: «ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΚΑΝΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ» (σίβυλλα)

«Μπροστά σε ένα τόσο ακραίο γεγονός, ενάντια σε ανθρώπινες ζωές και το Διεθνές Δίκαιο, όπως με την πολύνεκρη επίθεση των Ισραηλινών στα ειρηνικά «Καράβια για τη Γάζα», η φραστική καταδίκη ή η παραπομπή σε μελλοντικές έρευνες για τα γεγονότα ισοδυναμεί με ανοχή ή και στήριξη. 

Όπως, ήδη έκανε η Τουρκία, όπως ζήτησε και η Αραβική Ένωση, η Ελλάδα , πλοίο της οποίας δέχθηκε αδικαιολόγητη επίθεση σε διεθνή ύδατα, οφείλει να ανακαλέσει άμεσα τον πρεσβευτή μας στο Ισραήλ. Να παγώσει κάθε συμφωνία με το Ισραήλ, στρατιωτική ή οικονομική. 

Και να ζητήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση το πάγωμα το ευρωισραηλινών σχέσεων, που έχουν αναβαθμισθεί παρά την τρομοκρατία Νετανιάχου»
Αθήνα, 31/5/2010

Σχόλιο:  Τι περιμένετε στην αγορά συναθροισμένοι; ω αναξιόπιστη και κάτω των προσδοκιών μας κυβέρνηση της Ελλάδας, οι βάρβαροι πειρατές έφτασαν κούρσεψαν ελληνικά πλοία και έπιασαν Έλληνες αιχμαλώτους...

Νάσος

==================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.