Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

κ. Πεταλωτή για αυτές τις αλήθειες που ακούγονται στο βίντεο;... ουδέν σχόλιο;



 Η δήλωση του κ. Πεταλωτή: 

«Όλοι όσοι λασπολογούν ακατάσχετα, πίσω από την ανωνυμία της τεχνολογίας θα πάρουν και την απάντησή τους»
  
προειδοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, προσθέτοντας ότι εκείνοι που ισχυρίζονται ανώνυμα όλες αυτές τις φήμες και τις απαράδεκτες ιστορίες που ξετυλίγονται, θα διαψευστούν εκ των πραγμάτων.

Η απάντηση μας: Τα blogs σας έφταιξαν επειδή λένε αλήθειες; κ. Πεταλωτή για αυτό το βίντεο που έπαιξε στην κρατική τηλεόραση ουδέν σχόλιο;


Δεν είδαμε να αντιδράτε!!! 


ή να φωνάξετε έναν εισαγγελέα για τις απίστευτες καταγγελίες από έναν επώνυμο πρώην υπουργό!!!
...


Λέει χαρακτηριστικά: τα Πρακτικά της Siemens (που αποκαλύπτουν σαφώς ποιοι πολιτικοί τα άρπαξαν) δημοσιεύονται μόνο στα μπλόγκς, διότι όλα τα υπόλοιπα ΜΜ"Ε" αρνούνται να τα δημοσιεύσουν, για να μη χάσουν κρατική Διαφήμιση!..


Δείτε το και τα σχόλια δικά σας.

Το βίντεο είναι από την πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, την Τρίτη 4 Μάη 2010. Ο βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Καμμένος, κάνει φοβερές αποκαλύψεις για τα ΜΜΕ:

Στο 1:20 του βίντεο μαθαίνουμε ότι ο Διοικητής του ΟΤΕ Παναγιώτης Βουρλούμης είναι μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, γι' αυτό τον κράτησε στην θέση του ο Τζέφρυ, αν και ήταν διορισμένος από τον Καραμανλή.


  • Στο 0:12 του βίντεο μαθαίνουμε ότι τα Πρακτικά της Siemens (που αποκαλύπτουν σαφώς ποιοι πολιτικοί τα άρπαξαν) δημοσιεύονται μόνο στα μπλόγκς, διότι όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ αρνούνται να τα δημοσιεύσουν, για να μη χάσουν Κρατική Διαφήμιση!..



  • Στο 1:40 του βίντεο μαθαίνουμε ότι ο ξάδερφος του Καραμανλή, Μιχάλης Λιάπης, κάνει πανάκριβα ταξιδάκια από το Λας Βέγκας στο Θιβέτ.




    • Τέλος, στο 1:48 του βίντεο, ο Πάνος Καμμένος δηλώνει ανοιχτά ότι οι Έλληνες δικαίως θα μπουκάρουν στην Βουλή και δεν θ' αφήσουν τίποτε όρθιο!..
    Λοιπόν κ. Πεταλωτή;...
    από το Άνεμος (apneagr)

    ==========================================
    "O σιωπών δοκεί συναινείν"

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.