Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Κύριε Παπανδρέου ακόμη ΔΕΝ έχετε αντιδράσει; Τι περιμένετε τα Δελτία των οκτώ;

Αμαρτίαι ανδρός … παιδεύουσι σύζυγο! (Piazzadelpopolo)

Επί 17 ολόκληρα χρόνια το πολιτικό και δικαιοδοτικό σύστημα της χώρας δεν κατόρθωσε να αποσπάσει ούτε ένα ευρώ από τον μεγάλο οφειλέτη του Δημοσίου, τον επίσης μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο που, όπως προκύπτει από έγγραφα της ΙΓ' ΔΟΥ Αθηνών, οφείλει από φόρους εισοδήματος, πρόστιμα και προσαυξήσεις 5,5 εκατομμυρίων €.

 Δυστυχώς, ο Τόλης Βοσκόπουλος τυγχάνει να είναι ο σύζυγος της Υφυπουργού Τουρισμού Άντζελας Γκερέκου, με αποτέλεσμα αρκετοί να ζητούν … την αποπομπή της από την κυβερνητική θέση! 

 Όχι κύριοι, δεν φταίει η Άντζελα σε τίποτα να πληρώσει τις αμαρτίες του συζύγου της, εκτός αν ήταν ενήμερη για τις συγκεκριμένες οικονομικές ατασθαλίες. 

Ένα «κορμί» είχαμε σ’ αυτήν την κυβέρνηση, θα το χάσουμε κι αυτό;;;
Διαβάστε σχετικά:
 
17χρονη φορολογική «ασυλία» για τον Τόλη


==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.