Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Ψεύτης, δειλός και άβουλος...έβαλε τέλος στην μεγάλη σοσιαλιστική οικογένεια των Παπανδρέου.

Γ. Παπανδρέου: Ο ηδονισμός της πολιτικής αναπηρίας και του δωσιλογισμού  
Τέτοιο «όνειδος» δεν το έχει ξαναζήσει η ελληνική, αλλά και η παγκόσμια ιστορία.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα καταγραφεί στην ιστορία σαν το πιο στιγματισμένο πρόσωπο: Σαν το πρόσωπο που ανύψωσε τον εφιάλτη της κατοχής σε πολιτική και ηθική αξία και τη συνήθεια του αίσχους σε αρετή.


Θα περάσει στην ιστορία σαν ο πρωθυπουργός που τον δικό του δωσιλογισμό και την αυθάδεια του καλοαναθρεμμένου ψεύδους του θέλει να τα καταστήσει καθεστώς: Ένα καθεστώς γύψου, ακινησίας και σιωπής, ένα καθεστώς στο οποίο το ΑΙΣΧΟΣ θα μας γίνει συνήθεια: Που θα μας καθιστά κωφάλαλους και τυφλούς, που θα μας κάνει να δεχόμαστε την τρομοκρατία των διεθνών δικτατόρων σαν φυσικό φαινόμενο, που θα μας μετατρέπει σε άβουλα, υπάκουα και θλιβερά όντα...

Πρώτη φορά στην ιστορία η οικονομική και πολιτική κατοχή στα κοράκια και τους γύπες του διεθνούς κεφαλαίου βαπτίζεται σωτηρία της Ελλάδας.

Πρώτη φορά στην ιστορία η υπερχρέωση στους διεθνείς τοκογλύφους δεν είναι χρεοκοπία, αλλά …ανάπτυξη(!!!)

Πρώτη φορά στην ιστορία η θηριώδης εξόντωση των εργαζομένων και των λαών, καθώς και η κακουργηματική, ολοκληρωτική ισοπέδωση των πάντων βαπτίζονται «εθνική σωτηρία» και ΟΧΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ και τελεσίδικη χρεοκοπία…

Πρώτη φορά το ψεύδος, το ολοκληρωτικό ψεύδος, μεταλλάσσεται σε αλήθεια, η τερατώδης ανηθικότητα σε εντιμότητα και ήθος, η προστυχιά και ο δωσιλογισμός σε αρετές…

Πρώτη φορά στην ιστορία ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ της ΚΑΤΟΧΗΣ, της ολοκληρωτικής κατοχής της Ελλάδας, εμφανίζεται σαν μελλοντικός δημοκρατικός παράδεισος.

ΟΛΑ αυτά τα αποκρουστικά συμπύκνωσε στο διάγγελμά του, χωρίς καμιά αιδώ και συναίσθηση, ο κατοχικός μας πρωθυπουργός.

Μέσα στον ηδονισμό της δωσίλογης πώρωσής του μας έδωσε και το περίγραμμα του «νέου πατριωτισμού»: Ο «νέος πατριωτισμός» θα είναι ένα κράτος ζόφου και τρόμου μέσα στο οποίο το να είσαι άνθρωπος θα είναι περιπέτεια, το να σκέφτεσαι θα είναι αμαρτία και το να βρίσκεις εργασία θα είναι θαύμα.

Και αν διαφωνείς και διαμαρτύρεσαι για το θάνατό σου θα είναι έγκλημα εσχάτης προδοσίας, κατά της «πατρίδας»!!!

Η κακουργία δεν είναι πάντα αποτυπωμένη με τις ευανάγνωστες μορφές της ζοφερής ψυχής, για τον απλό λόγο ότι στους πωρωμένους, ψυχή δεν υπάρχει. Κάθε πωρωμένος δωσίλογος δεν αποτυπώνει την ελεεινότητά του, ακριβώς γιατί δεν έχει καμία απολύτως επίγνωση και συναίσθηση. Κανένα δισταγμό. Καμιά τύψη.

Αυτή την ηδονική ηρεμία της δωσίλογης αναισθησίας έχει ο Γ. Παπανδρέου και η διεφθαρμένη παρέα του…

Σχόλιο:  Ψεύτης, δειλός και άβουλος...έβαλε τέλος στην μεγάλη σοσιαλιστική οικογένεια  των Παπανδρέου.

Όταν κάποιοι, προεκλογικά μας έλεγαν: "Ο μικρός Γεωργάκης μισεί τη δόξα του πατέρα του" ... θεωρούσαμε αυτή την εκδοχή ως συκοφαντική και ακραία.

Μετά την ανάληψη της εξουσίας του Οκτώβρη, αλλά και λίγο πριν από τις εκλογές, εμφάνιζε κάποια σημάδια αντεκδίκησης που σήμερα επιβεβαιώνονται πανηγυρικά.

Αφού με το όνομα και μόνον (ως το μόνο σοσιαλιστικό στοιχείο αναφοράς) κάποιοι αντέγραφαν κείμενα του αείμνηστου Ανδρέα ,τα οποία, ούτε καν διάβαζε για δεύτερη φορά (εξ ου και τα γνωστά σαρδάμ), παρέσυρε το μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα της  δημοκρατικής παράταξης σε ένα νέο γύρο περίτρανης νίκης.

Αυτό που πολλοί φίλοι και υποστηριχτές του κινήματος  κατέγραφαν ήταν η πλήρης διάλυση του κομματικού ΠΑΣΟΚ... ήταν το μέρος του σχεδίου για την αποδόμηση του σοσιαλιστικού χαρακτήρα του κινήματος.

Σήμερα τον ακούσαμε να μας λέει "ότι δεν τον ενδιαφέρει η πρωθυπουργία" κλπ,   και ότι ΔΕΝ θέλει να χρεοκοπήσει η χώρα και τόσα άλλα φαιδρά, που προεκλογικά, ενώ τα ήξερε μας τα απέκρυψε.

Βέβαια η φυσιογνωμία του αείμνηστου Ανδρέα ΔΕΝ πτοείται από τέτοιες μικροπρέπειες και
μεθοδεύσεις. Το κίνημα θα βρει και πάλι το βηματισμό του και ο ίδιος θα καταλάβει ιστορικά την θέση που του αξίζει ιστορικά.

Θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί του σήμερα και να αποσύρω όλα τα παραπάνω, εάν προεκλογικά έλεγε:

1. Η πατρίδα βρίσκεται ένα βήμα πριν την πτώχευση.
2. Χρειάζονται επώδυνα μέτρα, χειρότερα και από αυτά που ο Καραμανλής διακήρυσσε.

Τότε θα έδειχνε ότι ήταν έναν έντιμος ηγέτης συνεχιστής της παράδοσης της οικογένειας του.
Αντί αυτών... ψεύτης, άτολμος, μοιραίος και άβουλος άφησε την οικονομία να εκτρέπεται σε ένα  συνεχόμενο βάραθρο  αδιεξόδων ελλειμμάτων και χρεών.

... και δυστυχώς φτάσαμε στη σημερινή παράδοση της λαϊκής μας κυριαρχίας στο ΔΝΤ.
Χωρίς να νομοθετήσει για την "άρση της ασυλίας των βουλευτών",  χωρίς να προσδιορίσει ποιοι κλέψανε τα λεφτά... χωρίς ... χωρίς... να δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις, αλλά πειθόμενος 
της ηγετικής του παρέας ρήμασι...

Έτσι, Έβαλε χέρι σε μισθούς και συντάξεις αυξάνοντας υπερβολικά και το ΦΠΑ των ΜΗ προνομιούχων...

Δηλαδή το μόνο που  ΔΕΝ μας είπε είναι: 

"Τι λιγότερο αποφύγαμε από μία νέα διακυβέρνηση Καραμανλή";

Νάσος



 ==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.