Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Κλιμάκιο της Ν. ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Ε.Α, Κώστα Πανταζή στην Κάλυμνο.

Αθήνα, 12 Μαΐου 2010

Κλιμάκιο  της Ν. ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Ε.Α, Κώστα Πανταζή στην Κάλυμνο.
Κλιμάκιο  της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής το Γραμματέα της Εθνικής Αντιπροσωπείας, Κώστα Πανταζή, θα επισκεφθεί την Κάλυμνο στις 14 και 15 Μαΐου 2010.
Στο πλαίσιο  αυτό, θα πραγματοποιηθούν δράσεις με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της ακριτικής αυτής περιοχής της Ελλάδας καθώς και πολιτική εκδήλωση.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 14 Μαΐου:
11:00΄ Επίσκεψη στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Ο Άγιος Παντελεήμων».
12:30΄  Επίσκεψη στον Δήμαρχο.
13:00΄  Επίσκεψη στην Έπαρχο.
15.30  Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.
19:00 Πολιτική εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Καλύμνου και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Βορείων Δωδεκανήσων στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλύμνου, με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα της Ν. ΠΑΣΟΚ.
Το Σάββατο 15 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε ακριτικά νησιά, όπως η Ψέριμος και η Τέλενδος, καθώς και συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς. 
Η Νεολαία  ΠΑΣΟΚ είναι παρούσα και στηρίζει έμπρακτα τη Νέας Γενιά της Ελλάδας, ιδίως στις ακριτικές περιοχές της χώρας. 
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.