Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Σε αισθησιακή, σουρεαλιστική συμμαχία με ΛΑΟΣ, ενάντια στο λαό, κατάντησε το ΠΑΣΟΚ (που στηρίξαμε), η απολυταρχική κυβέρνηση Παπανδρέου

  Επιστολή Αναγνώστη
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΡΘΗ … Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ
Η ΣΥΛΛΗΨΗ του ΣΠ. ΧΑΤΖΑΡΑ και ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ και άλλα γεγονότα

Αισθάνομαι απαίσια για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, όσα συμβαίνουν στην χώρα μου.
Κανένας πολίτης δεν έχει εξασφαλισμένο κανένα δικαίωμα.
Το Σύνταγμα της χώρας καταλύεται καθημερινά από την εξουσία και τους μηχανισμούς της.
Μεταφέρω προσωπική εμπειρία.
Την Πέμπτη, 6 Μαίου 2010 γύρω στις 11:30 το μεσημέρι βρισκόμουν στην Αθήνα, στην οδό Β. Σοφίας μετά από πρόσκληση του Σπ. Χατζάρα για να μετάσχω σε προγραμματισθείσα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των μέτρων του Δ.Ν.Τ. και της κυβέρνησης.
Στον χώρο γύρω από την Βουλή, στην πλευρά της Β. Σοφίας, βρίσκονταν αρκετοί συγκεντρωμένοι που τελικά αποδείχθηκαν διαμαρτυρόμενοι φαρμακοποιοί. Κάποιοι είχαν έλθει για την συγκέντρωση βρίσκω ένα φίλο που ήταν στην πορεία της 5/5/2010. Αρχίζει να μου εξιστορεί πως είδε ο ίδιος τις δολοφονίες στην MARFIN και ότι οι εμπρηστές ήταν ξένοι και ενεργούσαν σε συνεννόηση με ξένους πράκτορες. Εννοώ ότι τα είδε όλα … .
Η συγκέντρωση που τελικά γινόταν στο απέναντι από την Βουλή πεζοδρόμιο είχε μικρή προσέλευση, όχι πάνω από 15 πολίτες. Ακούστηκαν κάποια ελάχιστα συνθήματα κατά του Δ.Ν.Τ. και υπέρ της επιστροφής των κλεμμένων χρημάτων του Ελληνικού λαού. Εν συνεχεία οι συγκεντρωθέντες, μέσου όρου ηλικίας άνω των 50 ετών, καθόμασταν ήσυχα σε ένα ρείθρο και συζητούσαμε.
Τότε εμφανίστηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη ο επικεφαλής της οποίας χωρίς να μας δηλώσει τα στοιχεία του, μας ανακοίνωσε ότι απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις με εντολή της Γ.Α.Δ.Α. και μας ζήτησε να αποχωρήσουμε.
Επικαλεστήκαμε τα δημοκρατικά εκ του συντάγματος και εκ του νόμου απορρέοντα δικαιώματά μας και δη το εκ του άρθρου 11 του Συντάγματος αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα του συνέρχεσθαι και συναθροίζεσθαι, αλλά και την θεμελιώδη ατομική ελευθερία και δικαίωμά μας να ευρισκόμαστε σε δημόσιο χώρο και να κινούμαστε σε αυτόν (άρθρο 5 Συντάγματος – δεδομένου ότι ουσιαστικά δεν υπήρχε καμία ουσιώδης συγκέντρωση) - και την ελεύθερη έκφραση και διάδοση των απόψεων και στοχασμών μας (άρθρο 14 Συντάγματος) και ζητήσαμε από τον επικεφαλής των αστυνομικών οργάνων :
α) Την παρουσία εισαγγελέως και
β) Την επίδειξη της απαραίτητης έγγραφης και κατά το Σύνταγμα αιτιολογημένης απόφασης απαγόρευσης της συγκέντρωσής μας.
Ουδεμία απάντηση λάβαμε και ουδέν έγγραφο απαγορεύσεως μας επιδείχθηκε.
Εν συνεχεία οι αστυνομικοί άρχισαν να μας ωθούν παρανόμως και βιαίως και περιόρισαν τους περισσότερους με την βία δημιουργώντας κλοιό γύρω τους με την χρήση των ασπίδων τους και την άσκηση σωματικής βίας σε ελάχιστο χώρο.
Στην συνέχεια καλέσαμε τους αστυνομικούς να μην προβαίνουν σε αντισυνταγματικές και παράνομες πράξεις και προς τούτο επικαλεστήκαμε τις διατάξεις των άρθρων 120§2 και 120§4 του Συντάγματος.
Ο παριστάμενος επικεφαλής μας δήλωσε ότι έχει την εντολή να διαλύει συγκεντρώσεις άνω των πέντε ατόμων (5) !!!.
Επικαλεστήκαμε και πάλι τα συνταγματικά μας δικαιώματα ως πολίτες.

Ελεγα στον Σπύρο και στους άλλους να φύγουμε και να πάμε κατευθείαν στον εισαγγελέα να καταθέσουμε μήνυση. Ο Σπύρος τράβαγε τον αγώνα του.
Παραταύτα και καθώς οι περισσότεροι βρίσκονταν σε αστυνομικό κλοιό, στερούμενοι παρανόμως την ελευθερία τους, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν παρανόμως και με την άσκηση βίας στην Γ.Α.Δ.Α., όπου και κρατήθηκαν παρανόμως και εν συνεχεία μετά από ώρες αφέθηκαν ελεύθεροι.
Είναι σαφές ότι η δημοκρατία και τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών καταπατούνται βάναυσα. Θεμελιώδεις ελευθερίες των πολιτών και ανθρώπινα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα αίρονται παρανόμως. Οσα συμβαίνουν είναι μια τεράστια ντροπή για όλους μας και πρέπει να αντιδράσουμε. Οφείλουμε να αντιδράσουμε, αλλιώς ο γύψος θα μας σκοτώσει όλους.
Χθες έγινε επιχείρηση της αστυνομίας σε κτίριο της οδού Ζαϊμη στα Εξάρχεια. Συνελήφθησαν κάποια νέα παιδιά την ώρα που έτρωγαν μακαρονάδα !!!. Μέσα ήταν και μία μητέρα με δύο παιδάκια 3 και 5 ετών. Το βράδυ στην ΓΑΔΑ, ο εισαγγελέας είπε να τους αφήσουν ελεύθερους γιατί δεν βρήκαν τίποτα. Μετά διέταξε να κατηγορηθούν. Κάποιοι από αυτούς παραπέμπονται σήμερα για κακουργήματα !!!. Μέσα στο κτίριο βρήκαν κάτι σημαίες και ισχυρίζονται ότι δέχθηκαν πέτρες … .
Οι κάτοικοι γύρω από το κτίριο αναφέρουν και είναι μάρτυρες ότι δεν έγινε κανένα επεισόδιο εναντίον κανενός αστυνομικού.
Ωμή βία και τρομοκρατία … .
Χθες η Λ. Κανέλλη διάβασε κείμενο του Τέλλογλου, με το οποίο ζητεί την άρση των ατομικών ελευθεριών που προβλέπει το Σύνταγμα και τον περιορισμό των κοινωνικών συνταγματικών δικαιωμάτων. Το κείμενο λέει ότι πρέπει να απαγορεύονται οι απεργίες και οι απεργοί να συλλαμβάνονται και να οδηγούνται στο αυτόφωρο. Το ποιος είναι ο Τέλλογλου το ξέρουμε καλά … .
Τα συνδέω όλα για να καταλάβω ποιος τελικά έκαψε και με ποιες εντολές τους συνανθρώπους μου στην Σταδίου.
Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στην δημοκρατία, αρκεί να είναι δημοκρατία.
Στο σάπιο καθεστώς πρέπει να δοθεί μία απάντηση με την ανατροπή του.
Ανατροπή ήρεμη, χωρίς επεισόδια, χωρίς να γινόμαστε αντικείμενο της βαναυσότητας των «νόμων» τους.
Κανένας από τους 300 της Βουλής δεν πρέπει να επανεκλεγεί. Κανένα από τα κόμματα εξουσίας δεν πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει. Ολη η σαπίλα της «ηγεσίας» της χώρας πρέπει να ξεκουμπιστεί από τον τόπο μας.
Ένα Ενιαίο Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο πρέπει να σαρώσει το παρελθόν και να ανθίσει στο μέλλον.
Ζήτω η Δημοκρατία.

Σχόλιο: Σε αισθησιακή, σουρεαλιστική συμμαχία με ΛΑΟΣ, ενάντια στο λαό, κατάντησε το ΠΑΣΟΚ (που στηρίξαμε), η απολυταρχική κυβέρνηση Παπανδρέου
Νάσος
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.