Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Συνεχίζονται οι αντιδράσεις δήμου και κατοίκων ενάντια στον Καλλικράτη


Συνεχίζονται οι αντιδράσεις δήμου και κατοίκων ενάντια στον Καλλικράτη και τη συνένωση του Ελληνικού με την Αργυρούπολη. 

Το πρωί πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά κλείσιμο στις δύο λωρίδες της Λ. Ποσειδώνος στο ύψος της πλαζ του Αγίου Κοσμά και κάτοικοι μοίρασαν ανακοινώσεις στους διερχόμενους οδηγούς. 

Το βράδυ στις 8:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ρεμπέτικη συναυλία με τον Γιάννη Λεμπέση στο πάρκο της πρώην αεροπορικής βάσης, στην Αγία Παρασκευή. 

Σοβαρά ερωτηματικά δημιουργεί η επίμονη παρενόχληση το Σάββατο 22 Μαΐου το απόγευμα των συνεργείων του Δήμου Ελληνικού που ενημέρωναν για τον Καλλικράτη από αστυνομικές δυνάμεις που μάλιστα ενεργούσαν εκτός του χώρου ευθύνης τους. 

Συγκεκριμένα περί τις 6.30μ.μ. δύο περιπολικά με τα πληρώματά τους επιχείρησαν να συλλάβουν εργαζόμενους του Δήμου με την πρόφαση της προσαγωγής για έλεγχο. Η προσπάθειά τους συνεχίστηκε παρά την τηλεφωνική παρέμβαση του Δημάρχου Ελληνικού. 

Ο Δήμαρχος υποχρεώθηκε να μεταβεί στο σημείο, αν και διανύει την 24η μέρα απεργίας πείνας. Εντύπωση προκάλεσαν οι διατυπώσεις του επικεφαλής ειδικού φρουρού ότι έχει εντολή από τον Ελληνικό Λαό. 

Τελικά φαίνεται ότι αυτή η εντολή δεν ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και τα περιπολικά αποχώρησαν χωρίς τους εργαζόμενους του Δήμου. Παραμένουν όμως τα ερωτηματικά. 

Ακολουθεί νέο κλείσιμο της Λεωφόρου Ποσειδώνος την Κυριακή 23 Μαΐου στις 11:00 π.μ. στο ύψος της πλαζ του Αγίου Κοσμά και ρεμπέτικη συναυλία στις 8:30 μ.μ. με τον Γιάννη Λεμπέση στο πάρκο της πρώην 129 βάσης στην Αγία Παρασκευή.


Σε απεργία πείνας ο Δήμαρχος Ελληνικού κ. Χρ. Κορτζίδης
25 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
25 Μέρες απεργία πείνας κλείνει σήμερα ο δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης. Σε απεργία πείνας βρίσκεται από την Παρασκευή 21 Μαΐου ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου & πρόεδρος των παιδικών σταθμών, Χρήστος Βλάχος.
 
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.