Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Σαλπάρουμε για Γάζα


Αγαπητοί φίλοι

Από αύριο και για αρκετές ημέρες το Infowar θα καλύπτει δημοσιογραφικά την αποστολή «Ένα Καράβι για τη Γάζα» προς το λιμάνι της Γάζας. Οι διοργανωτές ζητούν από τους φίλους της αποστολής να αναμεταδίδουν με κάθε τρόπο τις πληροφορίες που θα φθάνουν από τα καράβια σε συνεχή ροή πληροφοριών. Όπως αναφέρουν, η ασφάλεια της αποστολής εξαρτάται πλέον από τη δημοσιότητα που θα μπορέσουν να της δώσουν οι υποστηρικτές της.

Το www.shiptogaza.grπαραμένει η βασική πηγή πληροφόρησης για την αποστολή αλλά σε συνεχή ροή μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και από το www.thepressproject.gr και αρκετά ακόμη site.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται σε εξέλιξη μια πρωτοφανής προσπάθεια επικοινωνιακής παρέμβασης από το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών και υποτιθέμενους «ανεξάρτητους» Bloggers. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων παρεμβάσεων ίσως να δείτε τις επόμενες ημέρες και στα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το site. Στο thepressproject επιχειρούμε να περιγράψουμε πως λειτουργεί ο συγκεκριμένος προπαγανδιστικός μηχανισμός μέσω του διαδικτύου αλλά μάλλον… τα ξέρετε ήδη.  

* Και καθώς ο administrator δεν θα μπορεί να ελέγχει το περιεχόμενο των μηνυμάτων ο σχολιασμός διακόπτεται για μερικές ημέρες. Μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματά σας σε μορφή e-mail απόκαι να τα δημοσιεύσετε αργότερα.

Το σκεπτικό πίσω από τη συγκεκριμένη απόφαση μπορείτε να το δείτε εδώ
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.