Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Άννα Διαμαντοπούλου: «Περί δήθεν παραιτήσεώς μου» ( Οι καλοπληρωμένοι προβοκάτορες και τα τρωκτικά του διαδικτύου συνεχίζουν να σπιλώνουν επιτυχημένους υπουργούς)


 Οι καλοπληρωμένοι προβοκάτορες και τα τρωκτικά του διαδικτύου συνεχίζουν να σπιλώνουν επιτυχημένους υπουργούς. Η ατυχία τους έπεσε στο κενό και έγινε μπούμερανγκ η λάσπη τους.

Πολλά μπορεί να γράψει ο κάθε πανίβλακας ανώνυμος συκοφάντης για την Άννα Διμαντοπούλου, αλλά σε σκάνδαλα είναι πολύ δύσκολο να την εμπλέξουν. 

Ας αιτιολογήσουν "τις ημέρες και τα έργα" πρώτα οι άνανδροι και ψευδώνυμοι επαγγελματικές λινάτσες μπλόγκερς τα αφεντικά τους και πόσο τους στοιχίζουν οι βάρδιες  και το ανασφάλιστο προσωπικό που χρησιμοποιούν και μετά ας προβούν σε κάθαρση της κοινωνίας.

Νάσος

Η ίδια απάντησε άμεσα και χωρίς μισόλογα:

«Περί δήθεν παραιτήσεώς μου»

Φήμες και υπονοούμενα χωρίς βάση και χωρίς αφορμή δημιούργησαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο το γαϊτανάκι της παραπληροφόρησης των «…μη ειδήσεων» περί δήθεν παραίτησής μου.

Μέχρις εδώ!

Όλα αυτά συμβαίνουν μεσούσης της διαδικασίας των Πανελληνίων Εξετάσεων όπου διακυβεύεται το μέλλον χιλιάδων παιδιών. Η διασπορά αυτών των φημών ανήκει στη διαδικασία της ποινικής νομοθεσίας .

Η επιχείρηση «αίμα στο κοινό» είναι το αντίθετο από τη διαφάνεια και από την αναγκαία αποκαλυπτική λειτουργία της δημοσιογραφίας. Ως πολιτικός αρνούμαι τις απόπειρες εκφοβισμού απ’ όπου και αν προέρχονται. Ελπίζω τα αρμόδια όργανα των δημοσιογράφων να προστατέψουν τις αρχές του λειτουργήματός τους.

Η Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Άννα Διαμαντοπούλου

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.