Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Άρης Χατζηστεφάνου: "Infowar: If you tolerate this..."

Καθώς η τελευταία εκπομπή του Infowar δεν μεταδόθηκε, λόγω της έκτακτης επικαιρότητας, η εβδομάδα προσφέρεται για μια κλεφτή ματιά σε ήχους και λέξεις των τελευταίων μηνών.

Ένα ταξίδι που ξεκινά από τα βαθύτερα αίτια της κρίσης του "υπαρκτού καπιταλισμού" , για να μας φέρει στις φούσκες του Κέλτικου Τίγρη στην Ιρλανδία και της Disneyland του Μίλτον Φρίντμαν στο Ντουμπάι - πριν καταλήξει στην "ισχυρή Ελλάδα" των Ολυμπιακών αγώνων


Ταξίδι σε μια χώρα, οι ηγέτες της οποίας παραδώθηκαν αμαχητί στο νεκραναστημένο τέρας του ΔΝΤ αρνούμενοι να διδαχθούν από την πολιτική αυτοκτονία του κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος της Ουγγαρίας. 

Μια χώρα που σύρθηκε στην πορεία του ηττοπαθή Οδυσσέα και νανουρίστηκε με τρομολαγνικές ιστορίες όταν θα έπρεπε να αναζητά το δικό της Προμηθέα.

Μια χώρα που δεν έμαθε τίποτα από τους "εκτροχιασμούς" των νεοφιλελεύθερων ιδιωτικοποιήσεων και πίστεψε το ιερατείο των ΜΜΕ όταν της έλεγε ότι το φως στην άκρη του τούνελ είναι η έξοδος και όχι το τρένο που ερχόταν κατα πάνω της. 

But if you tolerate this...


==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.