Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Η Τατιάνα και το αποκαλυπτικό video (...τα όργανα της Ελληνικής Αστυνομίας. .... προστατεύουν από το τρόμο τους πολίτες)

Στην Ιταλία καθιστούν υπεύθυνη της ελληνική αστυνομία και τους κουκουλοφόρους της για τις βίαιες συγκρούσεις στην Αθήνα, και προβάλουν το παρακάτω βίντεο, με υπότιτλους:

EDIT:
synoro1 December 11, 200811 Δεκεμβρίου 2008.
Βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξε δημοσιογράφος πριν συλληφθεί όπου φαίνεται καθαρά ότι κουκουλοφόροι με ρόπαλα βοηθάνε στις συλλήψεις.
Παρουσιάστηκε σήμερα στην εκπομπή "Αξίζει να το δεις"
Είναι ασφαλίτες? χαφιεδάκια? προβοκάτορες?
Είναι κοινό μυστικό ότι διάφοροι περίεργοι παρακρατικοί τύποι βοηθούν "εθελοντικά" το έργο της αστυνομίας, όπως υπάρχουν και βίντεο που αποδεικνύουν την κατά καιρούς συνεργασία αστυνομίας με την παρακρατική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Η Αστυνομία αρνείται κάθε σχέση. Οι εικόνες φανερώνουν άλλα...
Μπορεί ο πολίτης να αισθάνεται ασφαλής με αυτά τα σκοτεινά φαινόμενα?

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.