Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Πρετεντέρης: "η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει" - Τράγκας: "πολιτική και οικονομική χούντα" που "εξυπηρετεί μόνο τους διεθνείς τοκογλύφους"

Συνεχίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η σκληρή κριτική από κάποιους σχολιαστές για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στις εργασιακές σχέσεις. (newstime)
Ο Γιάννης Πρετεντέρης στο MEGA επεσήμανε πως η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει πώς τέτοια μέτρα αποδίδουν δημοσιονομικά και με έμφαση υποστήριξε πως δεν αποδίδουν: 

"Για ποιο λόγο απειλεί τη χώρα ο βασικός μισθός των 730 ευρώ και πρέπει να κατέβει στα 592;" αναρωτήθηκε και κατέληξε πως λαμβάνονται "άλλα μέτρα για άλλο λόγο". 

Ο Γιώργος Τράγκας στο ALTER έκανε λόγο για "πολιτική και οικονομική χούντα" που "εξυπηρετεί μόνο τους διεθνείς τοκογλύφους". 

Πιο συγκεκριμένα για τα εργασιακά, αναφέρθηκε στην αύξηση της εγκληματικότητας και του τζόγου που θα φέρει η αυξανόμενη ανεργία, τζόγο τον οποίο η κυβέρνηση "δουλεύει αναπτυξιακά" όπως είπε. 

Σχολιάζοντας τη σχετική παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου, παρατήρησε πως όσα είπε ο πρωθυπουργός βρίσκονται "σε άλλο πλανήτη, σε άλλη χώρα" και κατέληξε λέγοντας πως ανεξάρτητα "πόσους Έλληνες θέλει να θυσιάσει ο κος Παπανδρέου κι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στο βωμό εξευμενισμού των διεθνών αγορών" το δημόσιο χρέος δε φαίνεται να εξυπηρετείται.

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.