Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Σχετικά με την επιστροφή των συντρόφων μας, και το τι κάνουμέ τώρα

Καλημέρα σε όλους.
Οι σύντροφοι και φίλοι μας, από την ελληνική πρωτοβουλία "Ένα καράβι για την Γάζα" επέστρεψαν χθες τα ξημερώματα στην πατρίδα, και ακόμα πιο συγκεκριμένα τους καλωσορίσαμε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας. Είναι όλοι καλά στην υγεία τους αν και η ταλαιπωρία τους είναι εμφανής, και το ηθικό τους είναι ακμαιότατο.

Αλλά για να μην σας τα διηγούμαι εγώ ακούστε την αφήγηση των γεγονότων, από τον άνθρωπο που με την φωνή του μας μετέφερε την εικόνα και την κατάσταση στα πλοία, ακόμα και την στιγμή της δειλής επίθεσης των Ισραηλινών στρατιωτών στα πλοία των ακτιβιστών. 
Φυσικά μιλάω για τον κο. Άρη Χατζηστεφάνου και την χθεσινή τηλεφωνική του αφήγηση στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ 100,3.

Ακούστε:

Βέβαια η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. σήμερα υπάρχει πορεία στις 19:00 από τα Προπύλαια στο Σύνταγμα που μάλιστα θα καλυφθεί με την συνδρομή 14 πούλμαν που διατέθηκαν γι αυτόν τον σκοπό.
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.