Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Επιτέλους σε αργία ο δήμαρχος Ζαχάρως

 Νίκη των θεσμών και της δημοσιογραφίας μετά από πρωτοβουλία του Γιάννη Ραγκούση
Σε αργία τίθεται ο δήμαρχος Ζαχάρως, Πανταζής Χρονόπουλος, μετά από απόφαση του νομικού συμβουλίου του κράτους, στο οποίο το υπουργείο Εσωτερικών απευθύνθηκε με το ερώτημα της αποπομπής του δημάρχου. Ο Πανταζής Χρονόπουλος έχει  τρεις καταδίκες για παράβαση καθήκοντος και σωρεία καταγγελιών, οι οποίες ενεργοποίησαν άμεσα τον υπουργό Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, Γιάννη Ραγούση.

Η απόφαση αυτή είναι μια αναμφισβήτητη νίκη των θεσμικών λειτουργιών απέναντι στις εξωθεσμικές λειτουργίες του δημάρχου Ζαχάρως και επιβεβαιώνει τους δημοσιογράφους που πάλεψαν για να αποκαλύψουν τις δραστηριότητες του. Σύμφωνα με πληροφορίες και νέες ποινικές διώξεις θα ασκηθούν τις επόμενες μέρες εναντίον του δημάρχου Ζαχάρως, μετά από νέες αποκαλύψεις και καταγγελίες από την εισαγγελία Πύργου.

Η επιλογή που έκανε ο Γιάννης Ραγκούσης, να μην επιτρέψει την συγκάλυψη της υπόθεσης του Πανταζή Χρονόπουλου, καθώς και η απόφαση του νομικού συμβουλίου του κράτους, εκτός των άλλων, απαγορεύουν να ξαναθέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος ο κ. Χρονόπουλος. (To Κουτί της Πανδώρας)

==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.