Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Κόμμα Μπίλντερμπεργκ!


του Θανάση Ι. Νικολαΐδη , συγγραφέα
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
«Τι συζητήσατε στη Λέσχη;» ρώτησαν τον δεξιό κ. Παναγιωτόπουλο. «Ό,τι και εσείς στο ΚΚΕ» απαντά ο «κόκκινος Πάνος». 

Ρώτησαν το ίδιο στην «σοσιαλίστρια» κα Διαμαντοπούλου. «Για το κλίμα κ.ά. θέματα παγκοσμίου ενδιαφέροντος» είπε η.πονηροτέρα του ανδρός γυνή. Τα' βαλαν στη θέση τους. 

Και κρατούν τη θέση τους. Ως βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου (τ. υπουργός ο ένας, νυν η άλλη). Εκπρόσωποι του λαού, που απεχθάνεται Λέσχες, Λάιονς και Ρόταρι και με παρελθοντολογική απέχθεια στους μασόνους και τους τέκτονες.

Ο,ΤΙ και να τους σύρεις, δεν ξεγράφονται απ' τη Λέσχη. Όσο κι αν τους προκαλέσεις δεν κόβουν τους δεσμούς, δεν αποποιούνται την ιδιότητα, δεν σου αποκαλύπτουν μυστικά και το' χουν (κρυφό) καμάρι. Μόνο την υποψηφιότητά τους φανερώνουν και ζητούν την ψήφο. Για να κρατούν την έδρα στο ελληνικό κοινοβούλιο, να διατηρούν και τους δεσμούς με την διεθνή μυστική οργάνωση με τα ανομολόγητα σχέδια.

ΕΜΕΙΣ τους παρατηρούμε από μακριά και καταγράφουμε τα καμώματά τους. Η αγανάκτηση γίνεται οργή, πριν γίνει αηδία και σιχασιά. Για τα ομορφόπαιδα τύπου Αλογοσκούφη και Σαμαρά, που δεν έχουν κάτι να χωρίσουν (όσο είναι μέσα στη «Λέσχη») ... με τον κ. Πάγκαλο και την Διαμαντoπούλου. Και, βέβαια, έχουν το άλλοθι και το στήριγμά τους. Αφού πρώτοι και καλύτεροι είναι οι αρχηγοί τους (Καραμανλής, Παπανδρέου, Ντόρα).

ΚΑΙ ο ΙΔΕΑ κάτι παρόμοιο ήταν, αν και τοπικού.ενδιαφέροντος. Η «λέσχη» απλώνει τα πλοκάμια της παγκόσμια, μην έρθουν.κομμουνιστές (κάποτε), μη πλακώσουν τρομοκράτες (σήμερα). Και, βέβαια, απορούμε με το θράσος και την υποκρισία των «θαμώνων». Να ζητούν την ψήφο σου, χωρίς να σου λένε μυστικά της Λέσχης; Να κοσμούν τη λίστα των μελών και συγχρόνως εκείνην των κομμάτων;

ΔΕΝ.τρελαθήκαμε, γι αυτό και (τους) προτείνουμε: Φτιάξτε το κόμμα της «Λέσχης Μπίλντερμπεργκ», να τελειώνουμε. Κατεβείτε στο λαό, με ανοιχτά χαρτιά, ζητείστε την ψήφο του, ως «μέλη». Για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Αλλιώς, ξεκουμπιστείτε και σβήστε τ΄ όνομά σας απ' τις λίστες των δημοκρατικών κομμάτων!
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.